De beste WordPress tools die wij gebruiken

Alle onderstaande programma's zijn (volgens ons) de beste software die jij kunt gebruiken en de meeste zitten ook GRATIS in onze onderhoudspakketten.

WordPress Thema

Astra Theme is zo goed omdat het een ontzettend snel en licht thema is. Bij iedere WordPress website wil je dat hij snel is, en Astra blijkt uit iedere test 1 van de snelste te zijn. Hierbij werkt hij erg goed samen met Elementro Pro, de volgende onmisbare plugin in onze lijst.

WordPress plugins

Elementor Pro is de beste WordPress page builder op dit moment. En het ziet er naar uit dat ze dit ook nog wel een tijdje blijven. WP Supporters hebben meerdere builders geprobeerd zoals Beaver Builder, Divi en WP Bakery. Maar Elementor pro steekt er met kop en schouders boven uit. WP Supporters raadt deze plugin voor %200 aan, deze website is hier ook mee gemaakt. Download het nu, en bedank ons later!

Heb jij een webshop of ben je van plan om er 1 te starten? Dan raden wij jou aan om zeker de plugins van Woosa te bekijken. Ze kunnen jouw webshop koppelen met bijvoorbeeld bol.com en Amazon. En zo vergroot jij jouw bereik onder potentiele klanten. 

Cartflows Pro geeft jouw controle over de WooCommerce winkelwagen en afrekenpagina maken. Als je WooCommerce gewend bent dan weet je dat deze pagina’s bijna niet kunt aanpassen. Met Cartflows Pro is dit anders, ontwerp je eigen betaalprocess met Upsells, Downsells en Bumpoffers. Haal meer uit jouw klanten door ze aanbiedingen op maat te doen. Bij onze klanten zien wij een grote stijging in omzet bij het gebruik maken van deze plugin. 

WP rocket is de beste plugin om je website te versnellen. Het optimaliseert je codes en creëert een supersnelle cache. Haal secondes van je laadtijd af met een paar klikken op de knop. Onmisbaar voor iedereen die snelheid belangrijk vindt.

WPML is de plugin die je wilt downloaden als je jouw website wilt vertalen. Door deze plugin is het vertalen van de wesbite een fluitje van een cent. Ook werkt deze plugin goed samen met een webpage builder als Elementor. Onze klanten met een onderhoudspakket houden echt van deze plugin, want zonder extra kosten kunnen zij nieuwe markten bedienen. 

Shortpixel is de beste plugin als je jouw afbeeldingen wilt optimaliseren. Veel afbeeldingen nemen teveel ruimte in waardoor jouw website trager wordt. Met Shortpixel is dat nu verleden tijd. Bespaar velen MB’s per pagina en laad jouw laadtijden versnellen. 

Ithemes Security Pro is onze nummer 1 beveiligings plugin. WordPress security wordt iedere dag belangrijker en om jouw website te beschermen is een goede security plugin onmisbaar. Maak je geen zorgen meer om hacks en laat je beveiligen door de beste beveiligingsplugin.

Voor wie velen blogberichten, pagina’s, producten, kortingscode’s etc. etc. etc. wilt importeren is WP all Import onmisbaar. Deze volledige plugin laat je zo ongeveer alles importeren maar ook exporteren wat er op jouw website staat. 

Heb je wel eens een Whatsapp knop rechtsonderaan in het scherm gezien? Hiermee kan jouw klant direct in contact komen. Ideaal voor als je korte lijntjes wilt onderhouden met jouw klanten. In de tijd dat iedereen met elkaar chat en appt is dit de perfecte manier om jouw drempel te verlagen.

Backups zijn onmisbaar voor iedere serieuze website. Het beschermt je website tegen problemen, hacks en errors. Voor een paar euro per jaar hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. En Backupbuddy bewijst al jaren lang 1 van de betrouwbaarste plugins te zijn.

WordPress Hosting

Siteground staat bekent om hun goede hosting wereldwijd en bijbehorende support. En daar worden wij natuurlijk erg blij van. Siteground is voor ons een voorbeeld hoe wij onze support aan onze klanten willen geven. Snel, vriendelijk en vooral behulpzaam. Wij hebben nog nooit een negatieve review van hen gezien. Dus zij verdienen het om in onze lijst te staan.

Business Tools

Hubspot is onze tool als het gaat om al onze Marketing en Sales werkzaamheden bij te houden. De tool is enorm uitgebreid en wij zouden bijna zeggen dat geen bedrijf zonder kan. Zoek jij een manier om jouw leads te ordenen, jouw emails bij elkaar te houden of al jouw marketing te analyseren. Hubspot is jouw tool. 

Met Cheapconnect kan je een Prepaid VoIP telefoonnummer aanvragen. Wij gebruiken dit als zakelijk telefoonnummer zodat wij niet aan iedereen ons persoonlijke telefoonnummer moeten doorgeven. Zo houden wij zaken en prive gescheiden. De dienst is goedkoop en de kwaliteit is uitstekend.

Mollie is in onze ogen de beste en betrouwbaarste payment provider van Nederland en onmisbaar voor iedere webshop/website die betalingen ontvangt. Ideal, creditcard en zelfs via Apple pay kunnen jouw bezoekers met Mollie afrekenen. 

Wij gebruiken de service van Myparcel om orders vanuit onze Woocommerce webshop meteen aan te melden bij PostNL. Met 1 druk op de knop krijg je een track en tracecode die direct wordt doorgestuurd naar de klant. En jij krijgt maandelijks een factuur van de gemaakte kosten. Ook is er een aantrekkelijke staffel korting. 

Alle bovenstaande plugins en website tools zijn volgens onze WordPress specialisten de beste software die jij kunt gebruiken. Ook zitten de meeste GRATIS in onze WordPress onderhoudspakketten.

Word een WP Supporter