Geen Stress over WordPress

Elementor Specialist

Krijg hulp van echte Elementor specialisten

Jij bent op zoek naar een Elementor specialist. Dan ben je bij de WPsupporters op het juiste adres. Want ook deze website is gemaakt met Elementor. 

Wij zijn echte Elementor specialisten in hart en nieren. (heb je onze Elementor review al gelezen?) En kunnen jou met al je vraagstukken omtrent WordPress en Elementor helpen.

Hieronder vindt je meer informatie over alle WordPress services die wij voor jou kunnen uitvoeren. Staat jou onderwerp er niet bij, schroom dan niet om even met ons in contact te komen.

Wij zijn er voor jou.

Waarom heb jij een Elementor specialist nodig?

Ondanks dat Elementor bekend staat als een relatief gemakkelijke pagebuilder voor WordPress, kan het zijn dat jij uren naar een speld in een hooiberg aan het zoeken bent terwijl een Elementor specialist dit in 5 minuutjes geregeld kan hebben.

WordPress is de basis en met Elementor heb je een relatief simpel systeem  met veel functionaliteiten om jouw website te maken.

Als je op zoek bent naar de juiste oplossing voor jouw Elementor probleem dan kunnen wij je ook helpen met vrijblijvend advies. Dat klopt, ik zeg vrijblijvend omdat wij jou ten alle tijde willen helpen,

WordPress website laten maken met Elementor

Wil je een WordPress website laten maken met Elementor? Wie kan je dat beter vragen dan de Elementor specialisten van Nederland (heb je onze Elementor review al gelezen?). Door onze jarenlange ervaring met WordPress kunnen wij naast onderhoud jou ook helpen met het ontwikkelen van nieuwe website’s of het re-designen van een bestaande site.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Gesprek: Als eerste gaan wij in gesprek met jou over jouw wensen en plannen met de WordPress website. Wat wil je bereiken, en hoe zie je de website voor je over bijvoorbeeld 2 jaar en wat voor rol krijgt de website in jouw bedrijf. Met deze vragen proberen wij een helder beeld te krijgen hoe jullie WordPress website kan bijdragen aan het bedrijf.

Brainstorm: Als wij al jouw wensen op papier hebben gezet dan gaan wij met een aantal WordPress specialisten in ons team brainstormen hoe wij jullie het beste kunnen helpen. Uit deze brainstormsessie komen de beste plannen en die zullen wij verwerken in een passende offerte.

Offerte: Ieder project is voor ons weer anders, wij houden niet van standaard pakketten maar maken voor ieder project een maatwerk website. In de offerte zul je 3 verschillende prijzen vinden die we graag met je bespreken. Met elke prijs wordt duidelijk omschreven wat je daarvoor van ons kunt verwachten. Zo kunnen wij met ieder budget werken, en kan jij de oplossing kiezen die het beste in jouw budget past.

Start project: Als jij akkoord gaat met 1 van onze 3 pakketten uit de offerte dan gaan wij direct voor jou aan de slag (we vragen 50% aanbetaling op ieder project). Wij werken snel en kunnen ook onder tijdsdruk werken als jouw WordPress website in een korte tijd af moet. We zullen teksten en afbeeldingen vragen of zelf op zoek gaan als deze niet aanwezig zijn.

Feedback: Als het 1ste design af is zullen we jullie website uploaden op een testdomein zodat jullie je feedback kunnen geven, nadat deze feedback is verwerkt en jullie 100% tevreden zijn zullen we een moment kiezen van oplevering.

Oplevering: Je website is af, en wordt op een gekozen tijdstip geupload naar jullie eigen URL. Na oplevering en de betaling van de 50% bij voltooing is de website volledig van jullie. Wij adviseren wel om ook het onderhoud door ons te laten uitvoeren als je zelf niet veel kennis hebt van WordPress.

Waar voldoen onze WordPress websites standaard aan?

Maatwerk Design: Als je in Elementor een WordPress website laat maken dan wil je zeker weten dat je ook klaar bent voor de eerstkomende jaren. Onze web designs zijn altijd maatwerk en wij zorgen ervoor dat hij voldoet aan de huidige standaarden. Zo weet je zeker dat je met je nieuwe WordPress website weer jaren vooruit kunt.
Website ontwerp

Responsive webdesign: Wij optimaliseren alle website die wij maken standaard voor tablet en mobiel. Je hoeft dus geen aparte versies van jouw website laten maken, je website past zich automatisch aan het schermformaat aan. Zo loop je ook geen bezoekers mis die via een mobiel of tablet jouw website bezoeken. Iedereen krijgt dezelfde gebruikservaring ongeacht het apparaat.

Elementor Specialist 1

Google optimalisatie: Onze website’s worden volgens de laatste SEO (search engine optimization oftewel zoekmachine optimalisatie) standaarden gemaakt. Dit betekent dat jouw website goed gevonden zult worden in de Google zoekmachine.

Wel is het goed om te vermelden dat je website niet zomaar hoog in Google komt te staan op concurrerende zoekwoorden. Dit zou ook niet logisch zijn want als iedere nieuwe website die online komt meteen de nummer 1 positie krijgt dan ben je de dag erna ook weer van de troon gestoten. Hoog in Google komen op concurrerende zoekwoorden vergt veel tijd, geld en energie. Maar als je eenmaal op de nummer 1 positie staat dan kun je daar ook een lange tijd de vruchten van plukken. Met een aanvullende SEO campagne kunnen wij jou helpen om te stijgen in Google.

Elementor Specialist 2

Veelgestelde vragen voor een Elementor specialist

Ja, wij weten dat veel van WordPress en Elementor in het bijzonder. Wij weten zeker dat we jou kunnen helpen met jouw Elementor website

Ons streven is om iedereen binnen het uur te helpen. Afhankelijk van de dag en het tijdstip lukt dit in 95% van alle gevallen. Tijdens standaard werkuren lukt ons dit sowieso.

Zoals je bij vraag 2 hebt kunnen lezen werken wij plaats onafhankelijk. Dat betekent ook dat veel van onze WordPress specialisten in het buitenland bevinden en dat we daardoor een 24 uurs dekking proberen na te streven. Dit vindt je bij geen enkel ander WordPress specialisten bureau in Nederland.

Daarnaast beheren wij honderden WordPress websites voor klanten en kennen wij iedere WordPress situatie waardoor wij jou snel kunnen helpen.

Dit verschilt, voor klanten met een WordPress onderhoudscontract zit veel WordPress hulp al in het contract, als je op zoek bent naar eenmalige tarieven dan werken wij met Supporter credits. Hoe meer uren je afneemt hoe goedkoper het wordt. Wil je graag geadviseerd worden hoe wij jou het beste kunnen helpen vraag dan om een vrijblijvend gesprek met een WordPress specialist.

Ja, maar wij zullen kijken naar wat jouw website nodig heeft, en daarop zullen wij een afweging maken of wij een goede partij voor jullie zijn of dat een andere partij een betere match voor jullie is.

Ja, als echte WordPress specialisten zien wij ons niet met een andere CMS werken. Dat wil niet zeggen dat wij dit niet zullen adviseren. In sommige gevallen kan een andere CMS een betere oplossing zijn als WordPress. En dit zullen wij dan ook eerlijk tegen jou zeggen.

Wij kunnen op verschillende manieren betaald worden. Zo kan je vragen of wij een iDeal link voor je aanmaken, kan je de betaling overboeken of kunnen wij je via onze webshop een betaling laten doen. Wel is het standaard bij ons dat wij 50% aanbetaling vragen en 50% bij oplevering. Zo houden we de risico’s voor ons beide gespreid.

Stuur een email naar hello@wpsupporters.com of via het onderstaande contactformulier. Of plan een vrijblijvend advies gesprek in via onze contactpagina. Wij zullen met jou in contact komen om je zo snel mogelijk te helpen.

Wat zeggen anderen over onze services?

balotta van cruchten
Balotsplace.com
Lees verder
Ben weer super geholpen door de WPsupporters, was mij zeker niet (nooit) alleen gelukt. door hun hulp en ervaring ben ik weer online en zeer blij hier mee Thanks, balotta
Yvonne Schinkel
Healthz.eu
Lees verder
WPSupporters helpen ons met het onderhoud en problemen aan onze website. Zeer kundig, reageren erg snel en zijn duidelijk in hun terugkoppeling. Wij zijn erg tevreden!
Mark de Pagter
MdPshop.eu
Lees verder
We hebben lang moeten zoeken naar een bedrijf dat verstand van zaken heeft van onderhoud voor onze site WordPress en die hebben we gevonden WPsupporters reageert dezelfde dag op de mails en onderhoud is perfect . Voor iedereen een aanrader. MdPshop.eu

Voel je het al tintelen in je vingertoppen?

Neem dan contact op via het onderstaande formulier met de WordPress specialisten van de WPsupporters. Of plan een vrijblijvend adviesgesprek in via onze contactpagina.