Geen Stress over WOrdPress

WordPress Onderhoud, Security en snelheid

Laat je website beheren door specialisten

WordPress onderhoud is van cruciaal belang voor jouw bedrijf

WordPress onderhoud is cruciaal voor de website van jouw bedrijf. Jouw site genereert leads, klanten en inkomsten (of dit zou het op op zijn minst moeten doen). En het is een kanaal waar klanten, leveranciers, potentiële nieuwe medewerkers en partners je vinden en je benaderen. Jouw site is van groot belang voor het succes van jouw bedrijf en je wilt gemoedsrust dat het 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is en beschikbaar blijft voor jouw publiek zonder onderbreking. Daarom is WordPress onderhoud belangrijk.

Alle software is kwetsbaar

Alle software moet worden bijgewerkt. Inclusief de software waar jouw website mee gemaakt is. Jouw concurrenten innoveren met nieuwe websites en online strategieën. De wereld wordt kleiner naarmate meer mensen verbinding maken met internet en dat betekent dat het alleen maar moeilijker wordt om bij te blijven, laat staan ​​om voorop te blijven lopen. Meer en meer websites worden gehackt en aangevallen, inclusief de grote spelers zoals Twitter en Facebook, evenals miljoenen kleine bedrijven elke dag. Het is de aard van de wereld waarin we leven en helaas zijn websites een gemakkelijk doelwit.

Zelf WordPress onderhoud uitvoeren?

WordPress onderhoud kan tijdrovend en vervelend zijn. Het houdt je uit de buurt van wat je zou moeten doen, namelijk het opbouwen van relaties met jouw klanten, personeel en partners. De technologie blijft evolueren en er is geen manier om op de hoogte te blijven van alle trends en ontwikkelingen.

Algemene hulp

Ja, er zijn genoeg opties voor WordPress onderhoud. Bijvoorbeeld door hetzelfde bedrijf dat de website host. Ze doen het elke dag voor duizenden klanten. Dat betekent dat ze ervaren zijn. Het betekent ook dat ze mogelijk geen aandacht schenken aan de fijnere details van jouw specifieke website en bedrijfsbehoeften.

Onze hulp

Wij gebruiken al meer dan 10 jaar WordPress en hebben alle problemen al eens meegemaakt. Al onze websites en webshops (waaronder deze) zijn op dezelfde software gebaseerd. We zijn dus in de beste positie om jouw website operationeel te houden en we kunnen dat doen met een van onze WordPress onderhoudscontracten (die geen opzegtermijn hebben).

Wat bieden wij aan?

We zullen alle kleine dingen doen die je niet wilt, zodat jij er gewoon kan zijn voor jouw klanten, werknemers en publiek. 

We zullen de hele maand een onbeperkt aantal kleine taken op jouw website uitvoeren om ervoor te zorgen dat elk stukje inhoud en code perfect is.

De positieve kant

Met ons werken betekent dat je website voor jouw blijft werken. Het trekt 24/7 aandacht en klanten naar jouw bedrijf toe voor een fractie van de tijd en geld die het jou zou kosten om het zelf te doen.

Social Proof

Wij kunnen jou op verzoek talloze referenties en getuigenissen geven. Op deze pagina staan ook een aantal recensies van onze klanten. Maar je merkt pas wat voor rust het brengt als je het zelf hebt. 

We hebben het druk

Het is waar. Net als artsen in de jaren 70 en leraren in de jaren 00, zijn goede webontwikkelaars enorm druk en het ziet er niet naar uit dat dit snel zal veranderen.

Dus eerlijk gezegd zijn we alleen geïnteresseerd in klanten die begrijpen welke waarde hun website heeft voor hun bedrijf. 

Onze WordPress onderhoud service is ontworpen om je gemoedsrust te bieden en jou de zekerheid te geven dat je een ervaren partner hebt die jou kan helpen je online doelstellingen te bereiken.

WPsupportersplan - €47 per maand

Ons supportersplan is perfect als je alleen maar wilt dat de website onderhouden wordt.

Dit omvat het volgende:

  • Gemoedsrust dat al je websitesoftware up-to-date is.
  • Dagelijkse en wekelijkse back-ups van je website worden extern opgeslagen. Dus je kunt gerust zijn dat als er ooit iets fout gaat, wij jouw website snel kunnen herstellen.
  • 24/7 uptime monitor zodat je website ten alle tijden online blijft.

Veiligplan - €97 per maand

Ons veiligplan is voor degene die ervoor wilt zorgen dat persoonsgegevens veilig zijn.

Computeraanvallen zijn aan de orde van de dag. Door de jaren heen zijn deze ‘cyber attacks’ steeds frequenter en geavanceerder geworden en daarmee ook steeds lucratiever. Hackers verdienen goud geld aan de gestolen data van computersystemen. Het is niet de vraag of je gehackt wordt, maar wanneer. En je bent verplicht om deze hack te melden volgens de wet.

Meldplicht datalekken

De meldplicht datalekken houdt in dat organisaties (zowel bedrijven als overheden) direct een melding moeten doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) zodra zij een ernstig datalek hebben. En soms moeten zij het datalek ook melden aan de betrokkenen (de mensen van wie de persoonsgegevens zijn gelekt).

Prestatieplan - €147 per maand

Ons prestatieplan is perfect als je geavanceerde functies of functionaliteiten op jouw website hebt staan.

Dit plan is speciaal bedoeld voor webshops, membership websites, meertalig of met andere complexe functionaliteiten. 

Met dit plan presteert jouw website het beste en zal je het optimale uit je website kunnen halen.

opmerkingen

Er is geen opzegtermijn voor een van onze WordPress onderhoudscontracten en je bent te allen tijde vrij om te annuleren. Deze onderhoudscontracten worden aangeboden op basis van een abonnement en worden maandelijks vooraf afgeschreven via een automatische incasso.

Onbeperkt website edits

Een toegewijd internationaal team die jou helpt met WordPress. Wij passen jouw website onbeperkt aan.

Bulletproof security

Laat iThemes Security Pro plugin (kost normaal $ 197) jouw website beveiligen. Wij scannen jouw site 24/7 op fouten.

Snelheid optimalisatie

Met WP Rocket (een waarde van $ 249) en Shortpixel (een waarde van $ 168), zal jij genieten van een supersnelle website.

24/7 monitoring

Jouw website wordt 1440 keer per dag gecontroleerd. Wij ondernemen binnen 60 seconden actie als jouw site website offline is.

Wekelijkse updates

Jouw plug-ins, thema's en WordPress bestanden worden wekelijks bijgewerkt om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Geavanceerde support

Gebruik jij een WooCommerce, Memberships of een op maat gemaakte website? Wij beheren ook complexe websites.

Gelukkige klanten

Jij wilt een team die jou helpt. Wij stoppen niet totdat problemen zijn opgelost en wij een glimlach zien op jouw gezicht.

Transparante rapporten

Jij blijft op de hoogte van elke wijziging en update die we aanbrengen op jouw website. Wij sturen jou iedere week een rapport.

Ebook: 12 Stappen checklist voor een laadtijd binnen 2 seconden

Een snelle website is 1 van de belangrijkste onderdelen van een succesvolle online strategie. Met onze 12 stappen optimaliseer jij je website en zorg je voor een betere gebruikservaring en pluspunten bij Google. 

Ebook: 20 stappen checklist voor veilige WordPress beveiliging​

Een veilige website is in deze tijd belangrijker als ooit. 1 hack en jouw site of bedrijf kan worden opgedoekt. Met onze 20 stappen zie je wat je kunt doen om kwaadwillenden buiten je website te houden. 

Onze fans!

Ria
Ria
Geverifieerde klant
Lees verder
"Ik ben geen ster in WordPress maar mijn website is wel heel erg belangrijk voor mijn bedrijf. WP Supporters heeft mij tot nu toe altijd erg snel en goed geholpen. En ik kan niet anders dan hen een dikke 10 geven"
Ronald
Ronald
Geverifieerde klant
Lees verder
Als architect is mijn website een belangrijk marketingkanaal. Afgelopen April was mijn website 2 weken offline en dit gaf erg veel stress. De slapeloze nachten wil ik nooit meer meemaken, WP Supporters is dan echt een uitkomst.
Leona
Leona
Geverifieerde klant
Lees verder
"Ik dacht dat WordPress vrij makkelijk was. Totdat er tijdens het onderhoud iets mis ging en ik niet meer wist wat ik moest doen. Gelukkig heb ik WP supporters gevonden die mij helpen de website te onderhouden"
Martijn
Martijn
Geverifieerde klant
Lees verder
WP Supporters zijn erg bekwaam in hun werk. Ze reageren snel op onze tickets en lossen problemen snel op. Een prima service waar wij graag voor willen betalen.
Maartje
Maartje
Geverifieerde klant
Lees verder
Hoi hoi, ik maak nu al meer als 6 maanden gebruik van WP Supporters en ze helpen mij altijd erg goed. Als ik iets wil aanpassen aan mijn website dan is dat altijd de zelfde dag geregeld.
Adriaan
Adriaan
Geverifieerde klant
Lees verder
"De WP Supporters hebben mijn verwachtingen op elk niveau overtroffen. Ze waren responsief en briljant. Ze verviervoudigen het werk van een fulltime medewerker. "

WordPress website sneller maken

Snelheid is een van de belangrijkste factoren op het internet. Geen bezoeker heeft zin om lang te wachten op een pagina.
Daarom heeft Google van de website snelheid ook een belangrijk factor gemaakt.
De laadtijd van een website moet onder de 2 seconden blijven.

Is de laadtijd groter dan 2 seconden dan wordt jouw website gestraft in de Google ranking. En maak je geen kans op hoge posities in de zoekmachine

Een goede website om de snelheid mee te testen is: GTMETRIX

WordPress onderhoud resultaat

WordPress snelheid verbeteren

Wij maken er een sport van om onze WordPress website’s zo snel mogelijk te maken. 

En wij merken vaak dat het bij andere website’s daar aan schort. Probeer de test zelf maar eens door op de afbeelding hierboven te klikken, kom jij onder de 2 seconden?

In veel gevallen kunnen wij de website versnellen en kunnen wij in de buurt komen van deze richtlijn. Of het ons lukt hangt af van de kwaliteit van de website, de hosting, de code en de plugins. Wij zijn nou eenmaal geen wonderdokters maar in 95% van alle gevallen is het ons gelukt. 

De kosten van het versnellen van een WordPress website verschilt per website. Maar zit standaard in ons WordPress onderhoud prestatieplan. Vraag daarom ons om de mogelijkheden. 

Wil je meer informatie over onze WordPress snelheidsoptimalisatie?

WordPress security scan

Ondanks dat WordPress een populair en veilig systeem is zijn er altijd kwaadwillenden die daar anders over denken.

Doordat WordPress zo’n populair platform is en door miljoenen websites als basis wordt gebruikt, is het ook zeer aantrekkelijk om als hacker dit platform aan te vallen. Als je een fout vindt waardoor je bij data kunt komen dan kan je diezelfde fout blijven uitbuiten over duizenden andere websites.

Daarom is het ook belangrijk om je websites zo up-to-date mogelijk te houden want anders krijgen hackers de kans om jouw website uit te buiten.

WPsupporters heeft een nauwe samenwerking met online security bedrijven en ethical hackers die jouw website kunnen doorlichten op zwakheden. Denk bijvoorbeeld aan penetratie testen, scans of audits en security management op basis van de ISO standards:

  • ISO 31000 (Risk Management)
  • ISO 22301 (Business Continuity)
  • ISO 27001 (Information Security)

De kosten van een WordPress Security audit hangen af van verschillende factoren. Vraag ons daarom naar de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over WordPress onderhoud:

Een aantal vragen die wij zelf ook zouden stellen hebben wij hieronder genoteerd.

Ja, maar wij hanteren geen opzegtermijn voor ons WordPress onderhoudscontract. Je kunt op ieder moment stoppen.

Wel ga je bij het afnemen van onze services automatisch akkoord met onze voorwaarden zodat we op een nette en prettige manier met elkaar kunnen samenwerken. 

Een onderhoudscontract start bij ons vanaf €47 per maand. Onze WordPress onderhoud services zijn van hoge kwaliteit en in noodgevallen staan wij direct voor jou klaar.

Bekijk onze prijzen hier: WordPress onderhoudspakketten

Wij zullen alles netjes voor je achterlaten. Onze premium licenties (als van toepassing) zullen wij verwijderen,
hierdoor stoppen de updates maar aan de website en functionaliteiten zal niets veranderen. Nadat jij het contract hebt stopgezet raden wij jou wel aan om zelf nauwlettend je website te onderhouden

Fantastische ontwikkelaars van over de hele wereld hebben een aantal geweldige tools gemaakt (en verdienen het om te worden gecompenseerd). Samen met de licentie ontvangt je prioriteitsondersteuning van de ontwikkelaar. Als wij alles handmatig zouden moeten maken dan zou dat extra kosten met zich mee brengen. We gebruiken alleen tools van ontwikkelaars die we vertrouwen en hebben een lange staat van dienst in het ondersteunen en updaten van hun producten.

Een aantal van onze partners

Bolderdesign
Managewp
Hubspot

Word een WP Supporter

Ja, je wordt lid van een emaillijst

En ja, onze e-mails zijn beter dan alles wat je gewend bent.

WordPress onderhoud snelheidsoptimalisatie

Ja, je wordt lid van een emaillijst.

En ja, onze e-mails zijn beter dan alles wat je gewend bent. Je krijgt direct onze 3 E-books toegestuurd!

WordPress security
WordPress onderhoud snelheidsoptimalisatie

Ja, je wordt lid van een emaillijst

En ja, onze e-mails zijn beter dan alles wat je gewend bent.

WordPress security
× Whatsapp met een expert