White-label WordPress Onderhoud Uitbesteden?

Word lid van WP Supporters en krijg 20% korting, jouw klanten krijgen 24/7 onze aandacht.

WP Supporters werkt samen met ontwerpbureaus, marketingbedrijven en freelancers door eenvoudige en effectieve white label-oplossingen aan te bieden. Als jouw klant de website regelmatig wil wijzigen, de prestaties wil verbeteren, betere beveiliging of enige vorm van onderhoud nodig heeft, laat ons dan het lastige werk doen. 

"Ik vindt jullie team echt geweldig. Ik ben erg blij hoe onze klantverzoeken door jullie worden afgehandeld. Altijd wordt er met veel enthousiasme en kennis gereageerd. Ik heb tot op heden nog geen negatieve reactie van mijn klant gehoord. Ga zo door!"
Judith
Businesscoach en designer
"WP Supporter is tot nu toe altijd een uitstekende hulp geweest. Eerder moest ik freelancers zoeken en inhuren als een klant zijn website qua snelheid wilde optimaliseren. Met jullie kennis hoef ik met moeilijkere vraagstukken geen tijd meer te investeren."
Bas
Freelance webdesigner
"Ik heb dagen onderzoek gedaan naar een geschikte partner om mijn WordPress onderhoud uit te besteden. Sinds het eerste contact met Remco voelde het direct vertrouwd. Zijn team heeft enorm veel kennis in huis en wij kunnen ons richten op ons bedrijf"
Hans
Eigenaar marketingbureau

Ons inschakelen voor WordPress Onderhoud

1: Jij verkoopt onze plannen

Jij verkoopt jouw klanten een van onze onderhoudsplannen. Je kunt alles aanbieden wat in een WP Supporterplan is opgenomen om aan jouw klantbehoeften te voldoen. Je kunt zelfs onze prijzen toevoegen aan je eigen website.

2. Wij regelen de rest

Maak een @jouwbedrijf.nl e-mailadres aan voor onze helpdesk zodat we jouw klanten kunnen helpen. Het mooie is: ze zullen nooit van WP Supporters horen. Alle wijzigingen worden uitgevoerd in de naam van jouw bedrijf.

3: Iedereen blij

Jij krijgt alle krediet van je klant, wij zorgen voor de snelheid, veiligheid, onderhoud en wekelijkse rapportage (white label met jouw bedrijfnaam of logo) en je klanten zullen erg blij zijn met de service. Het is een win-win-win.

20% korting

Wanneer jij je aanmeldt met meer als 2 onderhoudsplannen betaal je voor ons prestatieplan in plaats van € 147,00 € 117,60 per maand, voor ons veiligplan € 97,00 € 77,60 per maand en voor ons supporterplan € 47,00 € 37,60 per maand!

Gemakkelijke betalingen

Jouw klanten betalen jou en jij betaalt ons. Zo simpel is het. Wij sturen jou maandelijks een factuur zodat je alle administratie op orde hebt. Op die manier behoud jij de controle over je klanten en werken wij rechtstreeks met jouw bedrijf.

Premium plugins

Wanneer jij onze white label onderhoudsplannen over neemt, krijgen jouw klanten toegang tot premium plug-ins zoals iThemes Security Pro (waarde $ 197), WP Rocket (waarde $ 249) en WP Smush Pro (waarde $ 600). Supporlicous!

Maak extra winst

Ons prestatie plan kost € 157,60 per maand. Als je er 5 voor € 250 / maand verkoopt, ontvang je elk jaar een extra € 5.544 zonder dat jij er maar enige moeite voor hoeft te doen.

Niet goed, geld terug

Ben je binnen 30 dagen niet tevreden over onze services. Geen nood, wij betalen jou gewoon terug en plaatsten de back-up terug van voordat wij begonnen.

Gemak

Nooit meer vragen van klanten die jou van je werk afhouden. Nooit meer even dit of even dat moeten doen. Jij kunt je volledig focussen op je werk terwijl wij de kleine lastige dingen doen.

Remco Nieuwenhuizen

Hoofd Supporter

"Ons exclusieve partnerprogramma is niet voor iedereen"

Als je op zoek bent naar een partner die je rond kunt duwen, van wie je onafgesproken werk verlangt of die je niet respecteert, dan ben je hier niet op het juiste adres.

Als je een lange termijn samenwerking wilt aangaan, en een technische partner zoekt die jou in staat stelt om je bedrijf op te schalen, dan ben jij hier aan het juiste adres.

Je bent klaar voor ons white-labelprogramma als ...

  • Je hebt een succesvol bedrijf / freelancing.
  • Je hebt twee of meer klanten die een WordPress onderhoudsplan nodig hebben.
  • Je bent op zoek naar een technische WP-partner voor de lange termijn.
  • Je houdt van duidelijke communicatie en een no-nonsense aanpak.
  • De meerderheid van jouw klanten zijn vriendelijk en gemakkelijk om mee te werken.
  • Je meer tijd wilt overhouden en de mogelijkheid om maandelijks terugkerende inkomsten te genereren.
  • Je het WP-onderhoud met ons wilt domineren!

Laat ons de lastige klusjes doen

Word een WP Supporter