WordPress Back-ups

Wij maken volledige WordPress back-ups en kunnen jouw site herstellen met 1 klik.

Wat doen wij precies:

Offsite Back-up

Wij maken een volledige back-up van jouw website naar de cloud, dus zelfs wanneer je server crasht, gaat er nooit iets van jouw website verloren.

4x per dag back-ups

We kunnen meerdere keren per dag een back-up van jouw website maken om ervoor te zorgen dat elke wijziging op je website wordt vastgelegd en beschikbaar is om te herstellen.

Met 1 klik alles herstellen

Als je een backup wilt gebruiken, hebben we de mogelijkheid om je website volledig te herstellen met slechts 1 klik.

Geautomatiseerd

We laten back-ups nooit aan het toeval over. We plannen back-ups altijd automatisch op momenten wanneer de klanten er geen hinder van hebben.

GDPR

Voor de General Data Protection Regulation (GDPR) slaan wij al onze back-ups op EU-servers op.

Back-up van wat jij wilt

Heb je alleen een bepaald aantal bestanden waarvan je een back-up wilt maken? Kies dan zelf welke bestanden we naar cloud moeten back-uppen.

Hackers, update conflicten, buggy-code of menselijke fouten.

WordPress websites worden geconfronteerd met veel verschillende bedreigingen en vereisen daarom een goede bescherming. 

Maar wat gebeurt er als alle beveiligingsmaatregelen, prestatieverbeteringen en bedieningselementen die je installeert onvoldoende zijn? Wat als jouw WordPress website offline gaat, wordt gekaapt of gegevens worden beschadigd of vermist? Je kunt het je niet veroorloven om helemaal opnieuw te beginnen.

Om deze reden heb je dus back-ups nodig.

Wat is een WordPress back-up?

Je website bestaat uit bestanden en software die je naar je server hebt geupload, evenals een database vol inhoud en gegevens.

Een back-up is een kopie van al deze informatie. Deze back-up wordt vervolgens ergens opgeslagen voor bewaring en kun je raadplegen wanneer je website wanneer je deze nodig hebt.

Waarom heb je WordPress back-ups nodig?

Back-ups zijn de reddende engel wanneer je website voor wat voor reden dan ook niet meer functioneert zoals het deed. Daarbij zijn er nog een aantal redenen:

Inbreuken op de beveiliging

Back-ups zijn een essentieel onderdeel van elke WordPress beveiligingsstrategie. Van phishing aanvallen, hackers en andere bedreigingen mag je tenslotte niet de dupe worden. Klantgegevens, omzet van je webshop en andere bedrijfsgegevens zijn gevoelige informatie van je bedrijf en dit hoort niet op straat te liggen. 

Sla je WordPress back-up ten alle tijden buiten de server op zodat je bij een aanval klaar bent om je website direct te herstellen en het probleem op te lossen.

Verkeerde updates

Bedenk bij iedere update die je doet van een WordPress thema of plugin dat er iets mis kan gaan. WordPress updates zijn nou eenmaal noodzakelijk om je website goed te laten draaien maar dit betekent niet dat ze niet schadelijk kunnen zijn.

Plug-inconflicten, foutieve codering of buggy-updates kunnen je website gemakkelijk uitschakelen. Wanneer je weet dat dit de oorzaak is maar je kunt het niet oplossen, gebruik dan een opgeslagen back-up van je website om deze weer in ere herstellen. 

Menselijke fout

Natuurlijk is er altijd nog de menselijke fout die ervoor kan zorgen dat je website offline gaat of niet meer werkt. Zeker wanneer je meerdere mensen op je WordPress admin account toelaat. 

Slechts één regel slechte code kan een stuk van je website breken of  ‘the white screen of death’ tonen. Met WordPress back-ups kun je dit gelukkig eenvoudig en snel herstellen.

WordPress Back-ups van WPsupporters

Waarschijnlijk heeft je webhosting al back-ups opgenomen in het webhostingplan. Maar is dit genoeg? En kun je erop vertrouwen dat zij de back-ups klaar hebben staan wanneer jij ze nodig hebt?

Hoe zit het met de WordPress back-up en herstel plugins? Kun je deze niet gewoon gebruiken en alles met één klik afhandelen?

Natuurlijk zijn dit mogelijke opties. Toch is het onverstandig om back-ups aan andere partijen over te laten en zeker wanneer deze allemaal op dezelfde server staan opgeslagen. Want wanneer je website uitvalt of kapot gaat en geen back-ups klaar hebt staan, zal dit je een hoop tijd, geld en reputatie gaan kosten.

Daarom is de WordPress Back-up service van WP supporters de beste keuze!

Onze processen zijn volledig geautomatiseerd en al al uw back-ups worden veilig opgeslagen op onze  cloudservers. Hierbij is het niet alleen erg veilig maar kunnen we bij problemen jouw website met één klik snel herstellen.

Laat ons de lastige klusjes doen

Word een WP Supporter

× Whatsapp met een expert