Geen Stress over WordPress

WordPress website Beveiligen

De Nº1 WordPress beveiliging voor ondernemers en bedrijven.

Maak jij je zorgen WordPress beveiliging?

WordPress is het populairste CMS onder hackers. Door het grote aantal WordPress websites verdienen zij het meeste geld door simpele beveiligingsfouten.

Als je persoonsgegevens ontvangt via je website doordat je bijvoorbeeld reserveringen, aanvragen of verzoeken krijgt, dan is het van groot belang dat je deze persoonsgegevens goed beveiligd. Bij een hack heeft elk bedrijf namelijk een meldplicht aan de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) waarna zij een onderzoek gaat doen. Als er blijkt dat je in gebreke wordt gesteld dan kan dit grote gevolgen hebben voor jouw bedrijf.

Wij zullen hackers weren van jouw website door veel beveiligingsmaatregelen te treffen. Wij maken gebruik van premium beveiliging software en doen iedere dag een security scan op jouw website. Ethical hackers controleren jouw site steekproefsgewijs op kwetsbaarheden en bij verdachte meldingen handelen wij direct om ervoor te zorgen dat de kwaadwillenden geen kans krijgen. Met onze WordPress beveiliging nemen wij al jouw zorgen over WordPress veiligheid weg.

Wat doen wij extra

Bij ons staat de beveiliging van jouw website hoog op ons prioriteitenlijst. En wij vinden dat ieder bedrijf hier serieus mee om moet gaan. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen. Wij doen daarom veel extra om de website van onze klanten veilig te maken en houden. Denk hierbij aan:

WP beveiligen

Online beveiliging bureau

Wij werken als enig WordPress onderhoudsbedrijf samen met webbeveiligings bureau en profiteren van hun kennis om jouw site te beschermen. Bij grote beveiligingsissues kunnen wij hun hulp ook inschakelen om jouw problemen op te lossen.

WordPress ethical hacker

Ethical hackers

Via hetzelfde beveiligings bureau laten wij ethical hackers steekproefsgewijs onze website’s beoordelen op hun veiligheid. Bij kwetsbaarheden gaan wij direct aan de slag om dit dicht te timmeren

WordPress beveiliging 1

Dagelijkse beveiliging scans

Dagelijks scant onze security software jouw site om ervoor te zorgen dat er geen onontdekte achterdeurtjes open staan.
WordPress 2 staps authenticatie

2 staps authenticatie

Om in te loggen op jouw site kunnen wij een 2 staps authenticatie activeren om via jouw telefoon een extra beschermlaag te installeren.

Waarom werkt dit voor jou?

Laten we eerlijk zijn, jij wilt je niet bezig houden met het onderhoud van je website en je hebt waarschijnlijk te weinig kennis om zelf je WordPress beveiliging te regelen. Jij wilt hetgeen doen waar je goed in bent en van de andere zaken zeker weten dat het goed geregeld is.

Wanneer wij jouw WordPress website beveiligen en onderhouden hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Op jouw website is altijd de laatste software actief en wij houden alle indringers op grote afstand van jouw gevoelige gegevens.

Hoe werkt het?

Als je (minimaal) ons secure onderhoudsplan hebt gekozen dan gaan wij direct voor jou aan de slag.

Na de betaling hebben wij inloggegevens nodig van je website en hosting. Dit kan je via een zelfvernietigende link naar ons sturen. We gaan met jou in gesprek over je website en zullen proactief aan de slag gaan om je website te beheren en de WordPress beveiliging te verbeteren.

Binnen 1 week is jouw site volledig in ons beheer hoef jij je geen zorgen meer te maken over een hack.

Veel gestelde vragen over WordPress Beveiliging

Als jij je WordPress website wilt beveiligen zorgen wij voor de juiste software.

Wij installeren Ithemes security Pro en configureren deze optimaal. 

Ook doen wij dagelijkse Security scans en gaan wij direct aan de slag als wij vreemde activiteiten zien op de website.

Wij kunnen nooit 100% garanderen dat een website niet gehackt wordt. Maar met onze maatregelen wordt de kans en de schade drastisch verminderd. 

Nee, om een hack te verhelpen moeten wij vele uren aan de website besteden om deze hack te verwijderen. 

Met het securepakket gaan wij hacks juist voorkomen en niet verhelpen.

om een hack te verwijderen zullen wij een aparte prijsopgave moeten maken. 

Neem hiervoor contact op met de WPsupporters.

Onze Supporters zijn specialist in WordPress security en hebben dan ook al vele hacks gezien. 

Wij kennen alle trucjes van de hackers en zorgen er voor dat de kans dat hun een kwetsbaarheid vinden in de website geminimaliseerd wordt. 

Mocht een website toch gehackt worden op het moment dat wij de website in beheer hebben, dan zorgen wij er kosteloos voor dat deze hack verholpen wordt.

Hoe nu verder

Wil jij WordPress beveiligen op de beste manier? Dan vindt je in Nederland geen betere optie als de WPsupporters.

Met ons Secure pakket beveiligen wij jouw WordPress website en nemen wij jouw zorgen weg.

Mocht je vragen hebben over onze service of wil je gepast advies over WordPress Beveiliging dan beantwoorden wij die met alle liefde zo snel mogelijk.

Wij zijn jouw grootste fan!