Zoek jij...

WordPress Contact

Krijg hulp van WordPress specialisten voor een vast laag tarief. Bekijk onze onderhoudscontracten. Of…

Op zoek naar WordPress contact?

 De WPsupporters kunnen helpen, wij geven Nederlandse WordPress ondersteuning voor iedereen die WordPress contact zoekt. Herken jij 1 van de volgende punten?

In deze gevallen (en nog veel meer) kunnen de WPsupporters jou ondersteunen met onze maandelijkse zorgpakketten, die je elk moment kunt stopzetten als je niet tevreden bent. 

O.A bekend van:

WordPress Contact opnemen

Plan een vrijblijvend advies gesprek

Tijdens het gesprek zullen wij meedenken hoe we jou het beste kunnen helpen met jouw WordPress probleem.

Of stuur ons een mail

via onderstaand contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Waarom zijn wij de Nº1 in Nederlandse WordPress ondersteuning.

WordPress is een geweldig platform. En er is online heel veel informatie over WordPress te vinden. 

Maar als je WordPress contact zoekt dan bieden zij geen Nederlandse ondersteuning op een forum na.

Wij zijn het enige Nederlandse WordPress support bureau van Nederland. 

Bij andere bedrijven die ook andere services aanbieden zie je dat ze zich liever focussen op WordPress design in plaats van WordPres ondersteuning. 

Daarom hebben wij besloten om specifiek de mensen te helpen die WordPress contact zoeken.

Beheer jij je eigen WordPress website en kom je ergens niet uit. Schroom dan niet en neem contact op met de WPsupporters voor WordPress contact.

Wat zijn de mogelijkheden in WordPress contact?

In ons blogbericht over 14 mogelijkheden tot WordPress hulp kan je WordPress contact krijgen.

Maar er is geen directe Nederlandse WordPress ondersteuning vanuit WordPress.

Daarom zijn wij de WPsupporters gestart om jou te helpen bij al jouw WordPress vragen.

Veel gestelde vragen over WordPress Contact

WordPress biedt geen directe contactmogelijkheden in Nederland.

Daarom kan je bij de WPsupporters terecht voor al jouw WordPress vragen.

Wij bieden WordPress ondersteuning door middel van onze WordPress onderhoudsplannen.  

Kom je ergens niet uit. Neem dan contact op.

  • Wij bieden onbeperkt aanpassingen. Met een toegewijd team staan wij altijd voor jou klaar om je te helpen met WordPress.
  • Wij geven onze klanten toegang tot premium plug-ins. Onze klanten die een veilig, prestatie of custom plannen krijgen toegang tot – iThemes Security Pro Beste security plugin voor WordPress (kost normaal $ 197), – WP Rocket Beste snelheidsplugin voor WordPress (kost normaal $ 247) – Elementor Beste pagebuilder voor WordPress (kost normaal $199 per jaar). – Cartflows Maak je eigen WooCommerce checkout ( kost normaal $299 per jaar) – WPML Beste vertaalplugin voor WordPress (kost normaal $169) – Shortpixel Beste afbeeldingoptimalisatie plugin voor WordPress (kost normaal $ 60) Dit is van onschatbare waarde gezien de algemene prijzen van onze onderhoudsplannen
  • We hebben een white-label samenwerkingsprogramma. WP supporters werken samen met ontwerpbureaus, marketingbedrijven en freelancers door een eenvoudige en effectieve white-label oplossing aan te bieden. Als jouw klanten doorlopend aandacht vragen voor het aanpassen van de website, prestatieverbeteringen, extra beveiliging of hulp nodig hebben bij WordPress updates, dan treden wij op als jouw technische partner.

Zodra jij je aanmeldt voor een onderhoudsplan, ontvang je een welkomstmail met informatie over jouw plan en details over hoe je ons veilig jouw inloggegevens kunt sturen. Nadat jij je aanmeldingsgegevens voor je WordPress-dashboard en hostingprovider naar ons hebt verzonden, is jouw plan binnen 5 – 7 werkdagen geactiveerd.

Snelheidsverbeteringen kunnen tot 2 weken duren. Dit komt omdat we alle bestanden, thema en plug-ins willen optimaliseren en geen downtime willen veroorzaken. Wij nemen onze tijd en zorgen ervoor dat dit goed verloopt in plaats van het risico te lopen dat jouw website in gevaar komt.

Website edits houdt in dat wij de inhoud van elke pagina, afbeeldingen, kop- of voetteksten, plug-ininstellingen, bloginhoud, een nieuwe bestemmingspagina toevoegen, afbeeldingen of tekst, couponcodes toevoegen of producten wijzigen.

Website edits omvat geen aanpassingen aan ontwikkeling (PHP, plug-ins, thema’s, enz.), Het aanpassen van custom code, grafisch ontwerp, PSD naar WordPress, het maken van content of het bouwen van een nieuwe website/subdomein.

VOORBEELD 1 

Inbegrepen: Je wilt dat wij een nieuw blogbericht maken met teksten en afbeeldingen die jij ons stuurt, tezamen met instructies en een format wat gereed is voor WordPress. 
Niet inbegrepen: Je wilt dat wij een blogpost maken/schrijven, afbeeldingen zoeken en uploaden naar WordPress.

VOORBEELD 2 

Inbegrepen: Je wilt dat wij een nieuw product toevoegen aan jouw WooCommerce-winkel (waarvoor alle benodigde informatie wordt aangeleverd).
Niet inbegrepen: Je wilt dat wij (met onze premium plugin Cartflows) een custom betaalprocess maken voor jouw WooCommerce-winkel. (Dit kunnen wij wel doen op basis van een offerte)

VOORBEELD 3 

Inbegrepen: Je wilt dat wij een plug-in installeren en instellen om de ingebouwde functionaliteit te gebruiken.
Niet inbegrepen: Je wilt dat wij nieuwe functionaliteit maken die niet bestaat in een plug-in. 

VOORBEELD 4

Inbegrepen: Je wilt dat wij de tekst op jouw over ons pagina aanpassen met een tekst die jij aanlevert.
Niet inbegrepen: Je wilt dat wij de inhoud van jouw over ons pagina herschrijven.

Uiteraard helpen wij jou graag verder met aanpassingen die niet inbegrepen zitten in ons onderhoudspakket. Voor dit soort projecten maken wij een aparte offerte voor jou op. Plan een vrijblijvend gesprek met een supporter als je geïnteresseerd bent of meer informatie wilt over onze aangepaste plannen.

Het meest eerlijke antwoord dat we jou kunnen geven is – dit hangt af van de ticket. Dit is hoe wij werken:

1) Wanneer je een supportticket e-mailt, ontvang je meteen een automatisch antwoord als jouw ticket goed is aangekomen.

2) Binnen 4 uur ontvang je een antwoord-e-mail van een supporter dat we jouw ticket hebben geopend, we kijken naar de complexiteit en laten je weten wanneer het is opgelost.

3) Binnen 24-48 uur ontvang je een e-mail met de oplossing die door ons zijn uitgevoerd.

Als het ticket ingewikkeld blijkt zijn en onze supporter heeft meer tijd nodig dan laten wij jou weten dat de oplossing buiten de 48-uur gaat vallen. Goede communicatie is in deze gevallen erg belangrijk, en wij staan ​​voor je klaar!

Maar natuurlijk! Wij bieden onderhoudsplannen aan die specifiek gericht zijn op de ondersteuning van een WooCommerce webshop. Websites met geavanceerde functionaliteit zoals deze vereisen ons prestatie plan omdat wij middelen tot ons beschikking moeten hebben om jullie zo goed mogelijk te helpen. Als wij er dus voor zorgen dat jij het juiste plan hebt, dan kunnen wij jullie helpen om jullie website veilig, snel en soepel te houden.

Wij geven onze klanten toegang tot premium plug-ins. Onze klanten die een veilig, prestatie of custom plannen krijgen toegang tot:
– iThemes Security Pro Beste security plugin voor WordPress (kost normaal $ 197),
– WP Rocket Beste snelheidsplugin voor WordPress (kost normaal $ 247)
– Elementor Beste pagebuilder voor WordPress (kost normaal $199 per jaar).
– Cartflows Maak je eigen WooCommerce checkout ( kost normaal $299 per jaar)
– WPML Beste vertaalplugin voor WordPress (kost normaal $169)
– Shortpixel Beste afbeeldingoptimalisatie plugin voor WordPress (kost normaal $ 168)
Dit is van onschatbare waarde gezien de algemene prijzen van onze onderhoudsplannen

Wij werken samen met iThemes om een premium WordPress-beveiliging te installeren! Met ons veilig of prestatieplan zullen wij plug-in installeren en optimaliseren om jouw site zo goed mogelijk te beveiligen.

Wij implementeren indien nodig ook extra beveiliging op jouw WordPress-dashboard en -server. Deze beveiligingsmaatregelen zijn uniek voor elke website waarmee we werken, wat een oplossing op maat voor iedereen betekent.

Ook werken wij nauw samen met een ethical hacker die desgewenst (op basis van een offerte) jouw bedrijf, server of website kan doorlichten met penetratietesten. 

We werken met iedereen, ongeacht hun hostingprovider. We begrijpen dat iedereen verschillende behoeften heeft en dat mensen een budget hebben waaraan ze moeten voldoen.

Als je op zoek bent naar een geschikte hostingpartner zonder problemen, dan kunnen wij jullie hierbij assisteren. Zonder een goede hosting kunnen wij de websitesnelheid niet altijd verbeteren. Als jouw website op een zeer trage gedeelde server draait, dan kunnen we een upgrade aanbevelen.

Mocht je hier extra vragen over hebben maak dan een afspraak met een supporter. 

Onze onderhoudsplannen zijn er voor een enkele site. Als je meerdere sites of subdomeinen van een site hebt (bijvoorbeeld wpsupporters.com en shop.wpsupporters.com), tellen ze als afzonderlijke sites. Als je meerdere websites hebt die je door ons wilt laten beheren, dan heb je meerdere onderhoudsplannen nodig. Wel bieden wij 20% korting bij het afnemen van 2 of meer onderhoudsplannen. 

Hoe nu verder

Zoek WordPress contact via ons vrijblijvend advies gesprek. Of stuur een mail via ons contactformulier. 

Schroom dan niet om met ons contact op te nemen of een afspraak in te plannen. 

Wij willen jou graag helpen met je WordPress website.

We zijn jouw grootste fan!