Hulp van een WordPress helpdesk

Hoe kom je aan de hulp die jij nodig hebt

Hulp van een WordPress helpdesk 1

door Remco Nieuwenhuizen

Eigenaar van WPsupporters

WordPress is een zeer mooi CMS-systeem, zolang het werkt! Hoewel het een van de meest stabiele Content Management Systems is wereldwijd, kunnen er soms toch nog problemen ontstaan. 

Meestal kunnen kleine WordPress problemen eenvoudig zelf worden opgelost. Heb je echter zelf de kennis niet in huis en ook niet iemand in de buurt die dit wel heeft, dan kan een WordPress helpdesk hulp bieden. 

Er zijn verschillende soorten WordPress helpdesks. De ene is 24/7 telefonisch bereikbaar en helpt je op afstand om problemen zelf op te lossen. De ander monitort jouw WordPress website 24/7 en lost een probleem vaak al op voordat je het zelf in de gaten hebt. 

WordPress problemen voorkomen

Ook bij WordPress problemen is voorkomen beter dan genezen. Wanneer er een probleem ontstaat, wil je dit natuurlijk ook zo snel mogelijk opgelost hebben. In veel gevallen zijn problemen wel snel op te lossen, maar er ontstaan soms ook problemen die wat meer tijd in beslag kunnen nemen. 

Gelukkig hebben deze wel iets met elkaar gemeen, ze hadden namelijk in veel gevallen gewoon voorkomen kunnen worden. Hoe?! Het antwoord is onderhoud! 

Bij grotere problemen kun je bijvoorbeeld denken aan een hack of een hele trage WordPress website. Een hack kan vaak al worden voorkomen door tijdig onderhoud en updates uit te voeren en plugins en themes te controleren op beveiligingslekken. Een trage website kan vaak voorkomen worden met tijdige updates, schone codes, geen onnodige plugins en uiteraard goed onderhoud. 

Natuurlijk is dit voor ons makkelijk praten, omdat wij hier dagelijks mee bezig zijn. Ben je dit zelf niet en heb je ook geen tijd om het te leren? Dan kan een WordPress onderhoudscontract de oplossing zijn! 

Voor wie is een WordPress helpdesk echt interessant? 

Wanneer je een bedrijf hebt en liever niet teveel van doen wilt hebben met het onderhoud van een WordPress website, dan kan een helpdesk interessant voor je zijn. Een specialist zorgt er dan voor dat jouw website goed blijft functioneren en jij kunt doorgaan met je dagelijkse werkzaamheden. 

Het hebben van een website of webwinkel kan heel leuk zijn, maar bij problemen kan het ook een drama zijn, vooral wanneer het uren kost om ze op te lossen. Iemand die er dagelijks mee bezig is, heeft wellicht vaker hetzelfde probleem meegemaakt en kent dan ook de oplossing. Hoe lekker is het dan wanneer je gewoon verder kan met ondernemen zonder stress? 

Natuurlijk is een helpdesk niet alleen interessant voor bedrijven, maar ook voor mensen met een hobby of verenigingen. Wij merken vaak dat problemen ontstaan door achterstallig onderhoud. 

WordPress heeft regelmatig nieuwe updates nodig. Deze zijn vaak voorzien van beveiligingsupdates en voorkomen dat er problemen ontstaan. Het bijhouden van een WordPress website vergt regelmatig wat tijd en dit is dan ook de reden waarom veel website-eigenaren kiezen voor een WordPress helpdesk. 

Een WordPress specialist inhuren

WPsupporters is een WordPress specialist. Met al meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van WordPress, hebben wij al heel veel problemen voorbij zien komen en natuurlijk opgelost! 

Met WPsupporters hoef je nooit meer op zoek naar WordPress hulp en krijg je het beste van twee werelden! Wij zijn namelijk een helpdesk en WordPress onderhoudsbedrijf in een! 

Waar je bij een helpdesk vaak €1,00 per minuut betaalt, betaal je bij WPsupporters een vast en laag bedrag per maand. Daar zit meer in dan alleen WordPress helpdesk. Dit is namelijk een greep uit de diensten die onderdeel uitmaken van ons onderhoudscontract (zonder extra kosten). 

WordPress onderhoud 

Wij onderhouden je website, zodat jij tijd bespaart die je kunt gebruiken om je eigen business te laten groeien. Wij zorgen ervoor dat je website goed blijft draaien en grijpen in, wanneer ons systeem aangeeft dat er iets aan de hand is.

WordPress updates

Heeft jouw website een update nodig? Wij krijgen automatisch een seintje en gaan er direct mee aan de slag. Hierdoor blijft je website up-to-date en wordt de kans op problemen aanzienlijk kleiner. Ontstaan er alsnog problemen? Dan worden die uiteraard door ons opgelost. 

Website versnellen

Website traag? Dat vinden bezoekers over het algemeen geen pretje. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw website snel wordt en blijft. Dit doen wij door caching te activeren, afbeelding optimalisatie, het instellen van een CDN en het verbeteren van de server reactietijd. 

Beveiliging

Een onveilige website kan veel problemen veroorzaken, Niet alleen dat je website niet goed functioneert, maar bijvoorbeeld ook datalekken, spam en natuurlijk ongenode gasten. Wij monitoren de beveiliging van je website door de gebeurtenissen van duizenden websites te vergelijken. Krijgen wij een melding van een plugin of een theme met een beveiligingslek? Dan gaan wij direct over tot actie! 

Back-ups

Website ondanks alle controle toch gecrashed? Of maak je een foutje waardoor je website het niet meer doet? Gelukkig laten wij niets aan het toeval over en hebben wij al een back-up klaarstaan! Dagelijks wordt er een back-up gemaakt van je website. Gebeurt er dan iets? Dan kan je website altijd worden teruggezet naar een moment waarop deze gewoon werkte.

Probleemoplossing

Natuurlijk doen wij ook aan troubleshooting. Er kunnen verschillende kleine of grote problemen ontstaan en wij zitten altijd klaar om deze op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan het oplossen van een redirect hack of problemen met .htaccess. Wij vinden het probleem en lossen het professioneel op! 

Een WordPress onderhoudscontract of een specialist inhuren?

Wanneer je een onderhoudscontract afsluit dan betaal je eigenlijk gespreid. Wanneer er dan een probleem is, wordt het ook opgelost. Het maakt bij een onderhoudscontract niet uit of het contract nou een maand loopt of een jaar.

Bij het inhuren van een specialist zit je al gauw met een uurtarief, dat per specialist verschilt. Bij een klein probleem kan een specialist dit binnen een uurtje of twee opgelost hebben, maar bij grotere problemen kan het veel meer tijd kosten. Daarom is een onderhoudscontract vaak interessanter, want je krijgt ook hulp wanneer er vaker problemen zijn! 

Bij WPsupporters heb je al een onderhoudscontract vanaf €47 en wordt je website al voorzien van updates, back-ups en wordt de uptime in de gaten gehouden!

Geef ons een beetje support, en deel met belangstellenden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.