Geen Stress over WordPress

WordPress Ondersteuning

Snelheid, veiligheid en optimalisatie

Krijg hulp van WordPress specialisten

Wilma Slobbe
Wilma Slobbe
2021-05-05
Ik werd onmiddellijk en heel effectief geholpen met een acuut website probleem door de WPsupporter. Geweldig. Heel erg bedankt voor jullie service.
Gerie Westerhof-de Vries
Gerie Westerhof-de Vries
2021-04-23
Super support gekregen en ook super snel respons Bedankt daarvoor TOP
Marco Fintelman
Marco Fintelman
2021-02-26
Ik werk met mijn bedrijf Mafin samen met Wpsupporters nu heb ik daarbij ook nog zelf een webshop en ik laat mijn onderhoud uit aan Remco, Webshop wel zelf gebouwd. Maar Remco heeft gewoon meer kennis van zaken als het gaat om snelheid, en veiligheid. Daarom heb ik mijn onderhoud contract via hem lopen en adviseer ik dat ook mijn klanten te doen. Bugs worden netjes uit de site gehaald en als je ergens mee zit krijg je er nog een fantastische service bij. Ik had problemen met het instellen van mijn flexible shipping methode. Ene product gratis verzending andere product heeft wel verzendkosten. Remco en zijn team hebben het zo fantastisch ingesteld alleen maar lof! Keep on the good work guys. Groetjes Marco
Melanie Dijkmans
Melanie Dijkmans
2021-02-19
Ik heb lang gezocht naar een bedrijf met verstand van zaken èn dat transparant werkt. De samenwerking en communicatie met WPsupporters is gewoon goed en voelt erg vertrouwd. Een buitengewoon prima partij om mijn klanten 'achter te kunnen laten' voor goed WordPress onderhoud, zodat ik me (samen met mijn klant) kan focussen op andere zaken. Een absolute Win-Win-Win!!
balotta van cruchten
balotta van cruchten
2020-11-12
Ben weer super geholpen door remco, was mij zeker niet (nooit) alleen gelukt. door zijn hulp en ervaring ben ik weer online en zeer blij hier mee Thanks, balotta
Jim Heidenrijk
Jim Heidenrijk
2020-10-06
De samenwerking met WP Supporters heeft ons heel erg goed gedaan. Wij werken nu al een paar maanden samen. De communicatie loopt vlekkeloos, leads worden goed verwerkt en de klant staat altijd centraal. Zelf ben ik verantwoordlijk bij Woosa om de partnerships op te pakken. Remco is mijn contactpersoon binnen WP Supporters. Dit is fijn werken, omdat Remco altijd heel duidelijk en snel reageert.
Marco Fintelman
Marco Fintelman
2020-10-01
Ik werk sins 3 maanden samen met Remco. Ik heb veel geleerd van hem omtrent Elementor. Echt een wordpress kenner bedankt en ik zie een super goede samenwerking tussen Wpsupporters en Mafin Business Solution.
Mark de Pagter
Mark de Pagter
2020-08-05
We hebben lang moeten zoeken naar een bedrijf dat verstand van zaken heeft van onderhoud voor onze site WordPress en die hebben we gevonden WPsupporters reageert dezelfde dag op de mails en onderhoud is perfect . Voor iedereen een aanrader. MdPshop.eu
Yvonne Schinkel
Yvonne Schinkel
2020-06-03
WPSupporters helpen ons met het onderhoud en problemen aan onze website. Zeer kundig, reageren erg snel en zijn duidelijk in hun terugkoppeling. Wij zijn erg tevreden!

Ondersteuning nodig met WordPress?

In deze gevallen (en nog veel meer) kunnen de WPsupporters jou ondersteunen met onze maandelijkse zorgpakketten.

O.A bekend van:

Contact opnemen

Plan een vrijblijvend advies gesprek

Tijdens het gesprek zullen wij meedenken wat de beste oplossing is voor jouw WordPress probleem.

Of stuur ons een mail

via onderstaand contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.