WordPress Security Service

Als WordPress beveiliging hoog in jouw vaandel staat.

Gratis Ebook hoe jij WordPress kunt beveiligen

Ebook: 20 stappen checklist voor veilige WordPress beveiliging

Krijg gratis toegang tot WordPress security plugin Ithemes Security Pro

Wij beveiligen jouw website 24/7 met iThemes Security Pro. Met ons veilig en prestatieplan krijg je gratis toegang tot deze premium WordPress Security plugin (met een waarde van $197).

Vanaf nu kan jij erop vertrouwen dat jouw website beschermt is tegen kwaadwillende aanvallen. Wij beheren tientallen websites en nog nooit is er een website gehackt.

Extra WordPress security scan met een Ethical Hacker

Wil je er echt zeker van zijn dat jouw website ondoordringbaar is? 

Laat een ethical hacker jouw WordPress website een security scan ondergaan.

WPsupporters werkt enig bedrijf in Nederland nauw samen met een ethical hacker die via penetratietesten zwakheden in jouw netwerk kan blootleggen. 

Deze ethical hacker controleert ook steekproefsgewijs websites die door WPsupporters worden beheert. 

Wil jij van jouw website een fort Knox maken? Maak dan een afspraak met een supporter om de mogelijkheden te bespreken. 

Hoe verzorgen wij jouw WordPress Security

Dagelijkse malware scan

Jouw website wordt dagelijks gescand op malware, kwaadaardige codes en zwakheden. Als onze scans iets vinden, repareren onze supporters de bestanden onmiddellijk.

Dagelijkse plugin + themascan

Wij scannen dagelijks jouw WordPress bestanden om te zorgen dat je altijd de laatste updates krijgt van de ontwikkelaars.

Dagelijkse cloud back-ups

Jouw back-ups worden dagelijks opgeslagen op onze beveiligde cloudopslag in Europa. Als er iets gebeurt, hebben we jouw website en database met 1 klik op de knop weer hersteld.

Dagelijkse DNS check

Wij scannen jouw website dagelijks op DNS- wijzigingen. Aangezien dit downtime kan veroorzaken, controleren wij dit regelmatig.

Dagelijkse link scan

Wij scannen jouw website dagelijks op links die bezoekers naar verdachte inhoud of gebroken (404) pagina’s sturen. Wij zullen de nodige aanpassingen maken en de link verwijzen naar een goed werkende pagina.

Dagelijkse database optimalisatie

Wij optimaliseren dagelijks jouw WordPress-database om de snelheid van de website te waarborgen.

Realtime monitoring

Wij controleren websites realtime op hackpogingen, zo kunnen wij onmiddellijk reageren op beveiligingsproblemen en kunnen wij de beveiliging aanscherpen op basis van de dreiging.

Installeer een firewall

Het installeren van een firewall is een van de beste manieren om hackers en spammers op afstand te houden. Hiermee krijg je meer blokkeeropties om verdacht verkeer uit de buurt van je site te houden.

SSL certificaat.

Wij ondersteunen de installatie van een SSL-certificaat zodat jouw URL begint met https. Alle gegevens op je site worden gecodeerd en jouw bezoekers en Google voelen zich veilig.

IP-blokkering

Wij blokkeren kwaadwillenden door hun IP-adres te vergrendelen als iemand meerdere keren toegang probeert te krijgen tot jouw website of bestanden.

Spam filtering

Wij zullen spam en ongewenste reacties dagelijks opruimen en je website en dashboard overzichtelijk houden. Ook optimaliseren wij jouw database voor snelheid en SEO.

Database bescherming

Onze supporters beveiligen jouw database tegen SQL-aanvallen, die ongewenste inhoud toevoegen aan jouw database. Dit is een veel voorkomende website aanval die wij niet zullen tolereren.

Veilige wachtwoorden

Wij controleren alle admin gebruikersnamen om te zorgen dat het bijna onmogelijk is om toegang te krijgen via een brute force-aanval. We vereisen ook dat alle gebruikers sterke wachtwoorden gebruiken.

Brute Force bescherming

Wij veranderen de inlog-URL, maken sterke wachtwoorden, installeren een firewall en activeren IP-blokkering zodat niemand jouw site kan hacken.

Broncontrole plug-ins

Wij controleren al jouw plug-ins en thema’s om er zeker van te zijn dat ze afkomstig zijn van een veilige en vertrouwde bron. Alles op je website zou geverifieerd moeten worden door wordpress.org.

Bestandsrechten

We passen bestandsrechten aan, zodat alleen aangewezen mensen die je kent en vertrouwt bestanden kunnen toevoegen. Dat betekent minder kans op kwaadaardige codes en hacks.

Inactieve plug-ins beheren

Plug-ins die niet up-to-date zijn, kunnen zwakheden zijn in de beveiliging van jouw website, zelfs als ze zijn uitgeschakeld. We beoordelen de plug-ins die je gebruikt en verwijderen de plug-ins die je niet gebruikt.

Valse Google-crawlers blokkeren

Sommige malware proberen echte Googlebots te simuleren. Ons beveiligingssysteem kent het verschil en geeft deze bots geen toegang om de website te doorzoeken.

2-wegs authenticatie

Voor als je een extra beveiligingslaag wilt toevoegen aan jouw WordPress-dashboard voegen wij een 2 wegs authenticatie toe. Dit betekent dat je een code naar jouw mobiele apparaat moet sturen om in te kunnen loggen.

Ethical hacker

Wij werken als enig WordPress beveiligings bedrijf samen met een ethical hacker die onze websites steekproefsgewijs onderzoekt. Wil jij jouw site ook doorlichten met penetratietesten? Neem dan contact op.

Aangepaste WordPress login url

Wij kunnen de aanmelding-URL van je WordPress- dashboard wijzigen van /wp-admin naar elke URL die jij wilt. Op deze manier kunnen bots en hackers jouw inlogpagina niet gemakkelijk vinden.

Word een WP Supporter

Ja, je wordt lid van een emaillijst

En ja, onze e-mails zijn beter dan alles wat je gewend bent.