Geen Stress over WordPress

WordPress Security Service

De beste WordPress beveiliging voor ondernemers en bedrijven.

Maak jij je zorgen over WordPress security?

Zoals je weet is WordPress het populairste CMS onder hackers. Door het grote volume WordPress websites kunnen zij het meeste geld verdienen door simpele beveiligingsfouten.

En als je persoonsgegevens ontvangt via je website is het van groot belang dat je deze goed beveiligd. Bij een hack heeft elk bedrijf namelijk een meldplicht waarna de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) onderzoek gaat doen. Dit kan grote gevolgen hebben voor jouw bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat deze hackers geen kans maken op jouw website. Wij maken gebruik van premium beveiliging software en doen daarnaast een dagelijkse security scan op jouw website. Ethical hackers controleren jouw site steekproefsgewijs op kwetsbaarheden en bij verdachte meldingen handelen wij proactief om het gevaar te elimineren. Met onze WordPress security service nemen wij al jouw zorgen over WordPress veiligheid weg.

Wat doen wij extra

Bij ons staat online security als hoogste punt op ons prioriteitenlijst. En wij vinden dat ieder bedrijf hier serieus mee om moet gaan. Wij doen daarom veel extra om de website van onze klanten veilig te maken en houden. Denk hierbij aan:

WP beveiligen

Online security bureau

Wij werken als enig WordPress onderhoudsbedrijf samen met online security bureau en profiteren van hun kennis om jouw site te beschermen. Bij grote beveiligingsissues kunnen wij hun hulp ook inschakelen om jouw problemen op te lossen.

WordPress ethical hacker

Ethical hackers

Via hetzelfde online security bureau laten wij ethical hackers steekproefsgewijs onze website’s beoordelen op hun veiligheid. Bij kwetsbaarheden gaan wij direct aan de slag om dit dicht te timmeren

Dagelijkse security scans

Dagelijks scant onze security software jouw site om ervoor te zorgen dat er geen onontdekte achterdeurtjes open staan.
WordPress 2 staps authenticatie

2 staps authenticatie

Om in te loggen op jouw site kunnen wij een 2 staps authenticatie activeren om via jouw telefoon een extra beschermlaag te installeren.

Waarom werkt dit voor jou?

Laten we eerlijk zijn, jij wilt je niet bezig houden met het onderhoud van je website en al helemaal niet met online beveiliging. Jij wilt hetgeen doen waar je goed in bent en van de “randzaken” wil je dat het goed geregeld is.

Wanneer wij jouw WordPress website onderhouden en beveiligen hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Op jouw website is altijd de laatste software actief en wij houden alle indringers op grote afstand van jouw gevoelige gegevens.

Hoe werkt het?

Als je ons secure onderhoudsplan hebt gekozen dan gaan wij direct voor jou aan de slag. (twijfel je nog? Ga in gesprek met een supporter)

Na de betaling hebben wij inloggegevens nodig van je website en hosting. Dit kan je via een zelfvernietigende link naar ons sturen. We gaan met jou in gesprek over je website en zullen proactief aan de slag gaan om je website te beheren en de beveiliging te verbeteren.

Binnen 1 week is jouw site volledig in ons beheer hoef jij je geen zorgen meer te maken over een hack.

Wat zeggen anderen over onze services?

Ria
Ria
Geverifieerde klant
Lees verder
"Ik ben geen ster in WordPress maar mijn website is wel heel erg belangrijk voor mijn bedrijf. WP Supporters heeft mij tot nu toe altijd erg snel en goed geholpen. En ik kan niet anders dan hen een dikke 10 geven"
Ronald
Ronald
Geverifieerde klant
Lees verder
Als architect is mijn website een belangrijk marketingkanaal. Afgelopen April was mijn website 2 weken offline en dit gaf erg veel stress. De slapeloze nachten wil ik nooit meer meemaken, WP Supporters is dan echt een uitkomst.
Leona
Leona
Geverifieerde klant
Lees verder
"Ik dacht dat WordPress vrij makkelijk was. Totdat er tijdens het onderhoud iets mis ging en ik niet meer wist wat ik moest doen. Gelukkig heb ik WP supporters gevonden die mij helpen de website te onderhouden"
Adriaan
Adriaan
Geverifieerde klant
Lees verder
"De WP Supporters hebben mijn verwachtingen op elk niveau overtroffen. Ze waren responsief en briljant. Ze verviervoudigen het werk van een fulltime medewerker. "
Maartje
Maartje
Geverifieerde klant
Lees verder
Ik maak nu al meer als 6 maanden gebruik van WP Supporters en ze helpen mij altijd erg goed. Als ik iets wil aanpassen aan mijn website dan is dat altijd de zelfde dag geregeld.
Martijn
Martijn
Geverifieerde klant
Lees verder
WP Supporters zijn erg bekwaam in hun werk. Ze reageren snel op onze tickets en lossen problemen snel op. Een prima service waar wij graag voor willen betalen.

Hoe nu verder

Zoek jij een goede WordPress security service? Dan vindt je in Nederland geen betere optie als de WPsupporters.

Met ons Secure pakket beveiligen wij jouw WordPress website en nemen wij jouw zorgen weg.

Mocht je vragen hebben over onze service of wil je gepast advies over WordPress security dan beantwoorden wij die met alle liefde zo snel mogelijk.

Wij zijn jouw grootste fan!

× Whatsapp met een expert