Geen Stress over WordPress

WordPress Security Service

De beste WordPress beveiliging voor ondernemers en bedrijven.

Maak jij je zorgen over WordPress security?

Zoals je weet is WordPress het populairste CMS onder hackers. Door het grote volume WordPress websites kunnen zij het meeste geld verdienen door simpele beveiligingsfouten.

En als je persoonsgegevens ontvangt via je website is het van groot belang dat je deze goed beveiligd. Bij een hack heeft elk bedrijf namelijk een meldplicht waarna de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) onderzoek gaat doen. Dit kan grote gevolgen hebben voor jouw bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat deze hackers geen kans maken op jouw website. Wij maken gebruik van premium beveiliging software en doen daarnaast een dagelijkse security scan op jouw website. Ook voeren wij met regelmaat een WordPress stress test uit en zijn wij er als de kippen bij wanneer er een kwetsbaarheid opduikt in jouw website. Met onze WordPress security service nemen wij al jouw zorgen over WordPress veiligheid weg.

Wat doen wij extra

Bij ons staat online security als hoogste punt op ons prioriteitenlijst. En wij vinden dat ieder bedrijf hier serieus mee om moet gaan. Wij doen daarom veel extra om de website van onze klanten veilig te maken en houden. Denk hierbij aan:

WP beveiligen

Online security software

Wij maken gebruik van premium security software waarmee wij een sterke beveiligingslaag voor de website opzetten. Zo zullen bots, scripts, brute force en hackers met de staart tussen hun benen afdruipen. 

WordPress ethical hacker

WordPress stress test

Wij controleren de website met onze WordPress stress test om te zien of er kwetsbaarheden zijn in de beveiliging van de website. Als wij die vinden dan gaan we direct aan de slag om deze te dichten. 

WordPress Security 1

Dagelijkse security scans

Dagelijks scant onze security software jouw site om ervoor te zorgen dat er geen onontdekte achterdeurtjes open staan.
WordPress 2 staps authenticatie

2 staps authenticatie

Om in te loggen op jouw site kunnen wij een 2 staps authenticatie activeren om via jouw telefoon een extra beschermlaag te installeren.

Waarom werkt dit voor jou?

Laten we eerlijk zijn, jij wilt je niet bezig houden met het onderhoud van je website en al helemaal niet met online beveiliging. Jij wilt hetgeen doen waar je goed in bent en van de “randzaken” wil je dat het goed geregeld is.

Wanneer wij jouw WordPress website onderhouden en beveiligen hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. Op jouw website is altijd de laatste software actief en wij houden alle indringers op grote afstand van jouw gevoelige gegevens.

Hoe werkt het?

Als je ons secure onderhoudsplan hebt gekozen dan gaan wij direct voor jou aan de slag. (twijfel je nog? Ga in gesprek met een supporter)

Na de betaling hebben wij inloggegevens nodig van je website en hosting. Dit kan je via een zelfvernietigende link naar ons sturen. We gaan met jou in gesprek over je website en zullen proactief aan de slag gaan om je website te beheren en de beveiliging te verbeteren.

Binnen 1 week is jouw site volledig in ons beheer hoef jij je geen zorgen meer te maken over een hack.

Wat zeggen anderen over onze WordPress Security

Veel gestelde vragen over WordPress Security

Als jij je WordPress website wilt beveiligen zorgen wij voor de juiste software.

Wij installeren Ithemes security Pro en configureren deze optimaal. 

Ook doen wij dagelijkse Security scans en gaan wij direct aan de slag als wij vreemde activiteiten zien op de website.

Wij kunnen nooit 100% garanderen dat een website niet gehackt wordt. Maar met onze maatregelen wordt de kans en de schade drastisch verminderd. 

Nee, om een hack te verhelpen moeten wij vele uren aan de website besteden om deze hack te verwijderen. 

Met het securepakket gaan wij hacks juist voorkomen en niet verhelpen.

om een hack te verwijderen zullen wij een aparte prijsopgave moeten maken. 

Neem hiervoor contact op met de WPsupporters.

Onze Supporters zijn specialist in WordPress security en hebben dan ook al vele hacks gezien. 

Wij kennen alle trucjes van de hackers en zorgen er voor dat de kans dat hun een kwetsbaarheid vinden in de website geminimaliseerd wordt. 

Mocht een website toch gehackt worden op het moment dat wij de website in beheer hebben, dan zorgen wij er kosteloos voor dat deze hack verholpen wordt.

Hoe nu verder

Zoek jij een goede WordPress security service? Dan vindt je in Nederland geen betere optie als de WPsupporters.

Met ons Secure pakket beveiligen wij jouw WordPress website en nemen wij jouw zorgen weg.

Mocht je vragen hebben over onze service of wil je gepast advies over WordPress security dan beantwoorden wij die met alle liefde zo snel mogelijk.

Wij zijn jouw grootste fan!