Nº1 WordPress seo Specialisten

WordPress SEO Nederland

Maak kennis met de Nº1 zoekmachineoptimalisatie bureau van Nederland.

WordPress zoekmachine optimalisatie

Beste ondernemer,

Mijn naam is Remco Nieuwenhuizen en ik ben eigenaar van de WPsupporters.

Zou het niet fantastisch zijn als je in Google op nummer 1 zou staan?

Neem even de tijd om je voor te stellen hoeveel leads en klanten jou dit zal opleveren.

SEO is een populair woord onder de ‘aspirant ondernemers’ , ‘online goeroes’ en ‘digitale marketingexperts’. Het is een woordje dat vaak wordt gebruikt om iemand ervan te overtuigen dat ze weten waar ze het over hebben, zonder dat ze hun woorden kunnen waarmaken.

De WPsupporters zijn al meer als 12 jaar actief in de online wereld en kennen ondertussen de do’s en don’ts van WordPress SEO.

Snelle maniertjes om bovenaan te komen werken niet en zal je eerder een straf door Google opleveren. Wij weten dat WordPress SEO een strategie is voor de lange termijn. 

En waar je jaren lang van kunt profiteren als je eenmaal de topposities haalt in de zoekmachine. 

Wij zitten klaar om jou zo goed mogelijk te adviseren. 

SEO Kickstart €1000,-

(eenmalige investering)

Gefeliciteerd, je website staat online! Laten we eens hebben over SEO of zoekmachineoptimalisatie. Beschouw je nieuwe website als een mooie Ferrari. Het ziet er fantastisch uit, maar zonder een krachtige motor sta je voor paal. Ons WordPress SEO Kickstart-pakket is die motor en geeft je een stevige introductie in de wereld van zoekmachineoptimalisatie. Deze eenmalige investering helpt je bij het nastreven van nieuwe leads en het genereren van echte winst via jouw website. Profiteer van onze ervaring en expertise om je website goed te lanceren.

* De investering is gebaseerd op een 5 pagina website. Aanvullende pagina's zijn €100,- per stuk.

Basic WordPress SEO plan €500,-per maand

(Vereist een investering van 3 maanden)

Een veelgestelde vraag is: hoeveel kost een SEO campagne? Omdat hier geen eenduidig antwoord op te geven is kijken wij specifiek naar de vereisten om een succesvolle campagne te lanceren voor jouw bedrijf. Het komt neer op jouw positionering, hoe je site zich verhoudt tot die van je concurrenten. Die positie en hoe snel je vooruitgang wilt boeken, zijn de belangrijkste variabelen voor het bepalen van het budget. We zullen een op maat gemaakte SEO-strategie maken op basis van jouw budget van €500,- per maand.

medium
SEO plan

We zullen een op maat gemaakte SEO-strategie maken op basis van jouw budget van €1000,- per maand.

€1000

per maand

Korting

3 Maanden €2700

(10% korting levert jou €300 op)

6 Maanden €5100

(15% korting levert jou €900 op)

12 Maanden €9600

(20% korting levert jou €1240 op)

Advanced
SEO plan

We zullen een op maat gemaakte SEO-strategie maken op basis van jouw budget van €2500,- per maand.

€2500

per maand

Korting

3 Maanden €6750

(10% korting levert jou €1000 op)

6 Maanden €13500

(15% korting levert jou €1500 op)

12 Maanden €24000

(20% korting levert jou €6000 op)

Premium
SEO plan

We zullen een op maat gemaakte SEO-strategie maken op basis van jouw budget van €5000,- per maand.

€5000

per maand

Korting

3 Maanden €13500

(10% korting levert jou €1500 op)

6 Maanden €25500

(15% korting levert jou €4500 op)

12 Maanden €48000
(20% korting levert jou €12000 op)

Veel gestelde vragen over WordPress SEO in Nederland

SEO staat in het engels voor Search engine optimalisation wat vrij vertaald zoekmachine optimalisatie betekent.

Maar wat betekent dat dan? En wat houdt zoekmachineoptimalisatie in? SEO is gericht op het behalen van hoge posities op belangrijke zoekwoorden die veel website verkeer kunnen genereren. Dit noemen wij organisch websiteverkeer omdat je voor deze bezoekers niet hoeft te betalen.

Binnen SEO is er een grote verscheidenheid aan strategieën om de bovengenoemde doelen te bereiken waarvan sommige effectiever zullen zijn dan andere. Dit kan van alles zijn, van het ontwikkelen van extra website teksten rond de zoekwoorden die belangrijk zijn voor jouw bedrijf tot het sterk aanwezig zijn op meerdere sociale-mediaplatforms. SEO strategieën veranderen voortdurend om effectief te blijven, aangezien zoekmachines hun algoritmen ook voortdurend bijwerken.

Om deze vraag te beantwoorden, hebben wij meer informatie over jouw bedrijf nodig. 

We kunnen je echter wel één ding vertellen, de grootste reden waarom de meeste SEO campagnes mislukken is dat het bedrijf de hoeveelheid werk die nodig is om geweldig resultaten te krijgen onderschat.

Dat gezegd hebbende, onze SEO-pakketten variëren van € 1000-10.000 per maand zonder contract, als je niet tevreden bent over onze service kan je ieder moment stoppen.

Het beantwoorden van deze vraag hangt sterk af van waar je website zich vandaag bevindt, wat voor SEO werkzaamheden er eerder zijn gedaan en hoe groot de concurrentie is op de belangrijkste zoekwoorden.

Als algemene vuistregel kunnen de meeste websites op pagina 2 binnen 3 maanden naar de eerste pagina worden gebracht. Als jouw website een gloednieuwe website betreft, dan kijk je sneller tegen een periode van zes maanden aan om een ​​goede rangschikking op de eerste pagina te krijgen voor concurrerende zoekwoorden.

Gedurende die tijd zullen jouw leads en verkeer geleidelijk toenemen, maar de grote winst is er zodra je de bovenste helft van de eerste pagina bereikt.

Over het algemeen meer dan je je ooit zou kunnen voorstellen.

De echte waarde van WordPress SEO is dat het verkeer en de leads die je verwerft door de hoge posities in Google heel lang meegaan.

Ons team van WordPress SEO-specialisten brengt je naar de best mogelijke positie in jouw branche en overspoelt je bedrijf met nieuw organisch verkeer.

Vanuit onze SEO-ervaring is het beter om ons te concentreren op de juiste zoekwoorden dan alleen maar op jacht te gaan naar Nº1 posities. Maar als de Nº1 positie mogelijk is tegen de juiste voorwaarden, dan geven wij alles om jouw website daar te krijgen.

WordPress SEO kan je vergelijken met naar de sportschool gaan.

Na 12 maanden achter elkaar te hebben getraind, zul je in topvorm zijn, en zelfs als je 3 maanden stopt, zul je niet direct ineen zakken.

Maar na verloop van tijd zal je conditie afnemen en krijg je dat buikje toch weer te zien.

Hetzelfde geldt voor WordPress SEO. Alles wat we doen geeft jou resultaten op lange termijn, maar als er niets meer gebeurd zal en de concurrentie gaat er aan werken dan zullen ze jou voorbij gaan in de rankings.

Als dit gebeurt nadat jouw SEO campagne is afgelopen, neem dan opnieuw contact op en we zullen jou advies geven hoe je de posities weer terug kunt winnen.

Nee. Net als onze WordPress onderhoudscontracten willen wij alleen maar tevreden klanten helpen.

Mocht je om wat voor reden dan ook geen vertrouwen meer hebben in onze WordPress seo service dan ben je vrij om te stoppen.

Hoe nu verder

Ben jij benieuwd wat de WPsupporters voor jouw website kunnen betekenen met betrekking tot WordPress SEO in Nederland?

Schroom dan niet om met ons contact op te nemen of een afspraak in te plannen. 

Wij willen jou graag het met je WordPress website.

We zijn jouw grootste fan!