WordPress Website Sneller Maken

Ons Team gebruikt onderstaande strategieën om jouw WordPress website sneller te maken.

Gratis Ebook over hoe jij je WordPress website kunt versnellen.

Ebook: 12 Stappen checklist voor een laadtijd binnen 2 seconden

Krijg toegang tot premium plugins als WProcket en Shortpixel

Ons veilig en prestatieplan geven jou gratis toegang tot WP Rocket (een waarde van $ 249) en Shortpixel (een waarde van $ 168). Hiermee zorgen wij ervoor dat jouw website hoog scoort in Google Pagespeed Insights, Pingdom en GTMetrix. 

Voor

Dit is een website van een klant voordat wij begonnen. Niet best!

Na:

Het resultaat nadat wij onze optimalisaties hadden doorgevoerd.

Let op: Dit is een extreem voorbeeld waarbij afbeeldingen niet waren geoptimaliseerd en veel nutteloze plugins waren geïnstalleerd. 

Of wij dit ook voor jouw website kunnen behalen is afhankelijk van meerdere factoren. 

Wat doen wij precies:

Browser caching

Wij bewaren regelmatig een bijgewerkte versie van je website. Wanneer mensen jouw site bezoeken, krijgen ze een sneller geladen versie in de cache te zien in plaats van dat ze de hele website moeten laden.

Javascript en CSS comprimeren

Wij comprimeren alle scripts en stijlen, voegen expiring headers toe, cachen jouw website en verplaatsen stijlen naar de header en scripts naar de footer. Zo laadt jouw website het belangrijkste eerst.

Compressie Inschakelen

Wij maken Gzip-compressie mogelijk vanaf je server. Dit betekent lagere laadtijden en een algehele snellere website

Afbeeldingen optimaliseren

Wij gebruiken lossless compression om al jouw afbeeldingen te optimalseren zonder kwaliteit in te leveren. We comprimeren ook automatisch alle afbeeldingen die je in de toekomst zal uploaden.

Lazy Loading afbeeldingen

Lazy loading voor iframes en afbeeldingen op je site vermindert de laadtijd en bespaart bandbreedte. We zorgen ervoor dat we geen externe JS-bibliotheken gebruiken om het aantal oproepen tot een minimum te beperken.

CDN-ondersteuning

Een Content Delivery Network kopieert jouw website naar servers over de hele wereld en levert deze aan gebruikers van de server die zich het dichtst bij hun geografische locatie staat.

Inline Critical CSS

CSS wordt verondersteld om in de header te worden geplaatst, wij plaatsen alleen de belangrijkste CSS in de header en laden wat niet absoluut noodzakelijk is later nadat alle cruciale onderdelen geladen zijn

Render-Blocking Resources

Wij verplaatsen JavaScript / CSS-bestanden, Font Awesome en Google Fonts naar plekken waar ze geen invloed hebben op de laadtijd van visuele elementen voor je bezoekers.

Combineer requests

We verminderen het aantal verzoeken waar jouw website om vraagt door al jou CSS en JS te combineren en wij verplaatsen wat we kunnen naar de voettekst. Het resultaat is lagere laadtijden.

Optimaliseer de mobiele ervaring

Wij zorgen ervoor dat jouw website een responsieve versie toont voor iedere browser- en schermgrootte, correcte lettertypen worden gebruikt en een goede menustructuur heeft op alle apparaten.

Responstijd verkorten

Langzame websites komen in veel gevallen door de server. Als jouw hostingprovider er niet in slaagt om een snelle site te hosten, verplaatsen we jou gratis naar onze volledig beheerde WordPress- hostingomgeving.

Queryreeksen verwijderen

URL’s met een “?” Worden niet in de cache opgeslagen door bepaalde proxy-cacheservers of CDNS. Dit kan een gemiste kans voor hogere snelheden betekenen, dus wij optimaliseren ze.

Word een WP Supporter

Ja, je wordt lid van een emaillijst

En ja, onze e-mails zijn beter dan alles wat je gewend bent.

WordPress onderhoud snelheidsoptimalisatie
× Whatsapp met een expert