Professionele website

WordPress website laten maken

Wij hebben de kennis, ervaring en kunnen jou snel helpen

Tijd voor een professionele WordPress website?

Wil jij een professionele WordPress website laten maken omdat jouw huidige website is verouderd.

Of is er simpelweg nog geen website? Kijk niet verder, de WPsupporters hebben de oplossing.

Wij zijn groep WordPress specialisten die graag uitdagingen aangaan! Wij werken samen met jou om winnende weboplossingen te maken. We blinken uit in het luisteren om vervolgens te handelen naar jouw behoeften, om een succesvol WordPress website te maken.

Ons team van WordPress experts is uitgerust met de kennis, ervaring en passie die nodig zijn om de klus te klaren en wij staan klaar om de beste website voor jou te maken.

Hoeveel kost het om een WordPress website te laten maken?

Nieuwe klanten stellen vaak de vraag; hoeveel kost het om een WordPress website te laten maken. 

En dat begrijpen wij volkomen. Maar helaas is hier geen eenduidig antwoord op te geven.

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor een website. Hoeveel pagina’s komen er op de website? Moet de website vertaald worden naar een andere taal? Wil je speciale functies toevoegen aan de website of wellicht wil je er een webshop van maken.

Iedere website is anders. Voor een snelle kostenindicatie kunt u ons altijd vragen. Maar voor een gedetailleerde offerte gaan wij eerst met u in gesprek.

Ons stappenplan tot een professionele WordPress website.

Jij wilt een Professionele WordPress website laten maken, wat zijn dan de stappen die wij met jou doorlopen?

Stap 1:

Wensen gesprek

Tijdens een introductiegesprek nemen wij jouw wensen door. We bespreken welke doelen jij wilt behalen met de website en hoe jij de toekomst van je website voor je ziet.

Stap 2:

Offerte

Als wij precies weten hoe jij de website wilt inzetten voor je bedrijf zullen wij jouw wensen omzetten in een offerte. In onze offerte krijg je 3 verschillende pakketten te zien hoe wij denken jou het beste te kunnen helpen.

Stap 3:

Ontwerp en ontwikkeling

Als jij akkoord bent gegaan met 1 van de pakketten gaan wij direct aan de slag om jouw professionele WordPress website te maken. Dit doen wij op een offline locatie zodat de (eventuele) huidige site geen hinder ondervindt.

Stap 4:

Feedback en testen

Als het design is afgerond zullen wij de website tonen zodat jullie ons van feedback kunnen voorzien. We testen alle functies en als na de feedback de website is goedgekeurd gaan we de website klaar maken voor oplevering

Stap 5:

Oplevering

Wij kiezen een moment zodat jullie het minste hinder ondervinden en zullen de nieuwe website uploaden naar de URL. Hierna ben jij eigenaar van de website. Uiteraard kunnen we jou blijven ondersteunen met onze WordPress onderhoudspakketten

Onze websites voldoen standaard aan:

Onpage SEO (zoekmachineoptimalisatie):
Wij zorgen ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor de Google zoekmachine. Dit betekent dat hij goed vindbaar zal zijn. Alle factoren die op een pagina aanwezig zijn om te stijgen in Google zullen wij benutten om de pagina vindbaar te maken. Wil je stijgen in Google en bovenaan staan op concurrerende zoekwoorden dan kunnen wij jou ondersteunen met een aanvullende SEO campagne.

Geschikt voor mobiel, tablet en desktop:
Als je bij ons een Professionele WordPress website laat maken dan is deze standaard geschikt voor mobiel, tablet en desktop. De term in de online marketing is hiervoor: responsive webdesign. Dit betekent dat alle bezoekers op ieder apparaat dezelfde ervaring zullen hebben. Google waardeert ook website die geschikt zijn voor alle apparaten. Als jouw website niet responsive is, dan zal Google je minder belonen.

Uniek maatwerk webdesign:
Wij zorgen altijd voor een unieke website. Wij werken niet met standaard thema’s of templates. Wij zorgen ervoor dat ons design aansluit bij jouw eigen huisstijl. Zo krijg jij weer een frisse, nette en professionele website die jaren vooruit kan.

WordPress Website Laten Maken: De Voordelen

WordPress is een geweldig platform. Het is het meest gebruikte CMS (content management system) op het wereldwijde web. Ook een groot deel van de webshops wordt gemaakt met software wat draait op WordPress. Kortom, met WordPress weet je dat je goed zit.

Een aantal voordelen op rij:

Wil je een professionele WordPress website laten maken, neem dan contact met ons op

WordPress website laten maken | Veelgestelde vragen

Ja, wij doen niets anders dan WordPress en kunnen vrijwel iedere website maken met deze software.

Dit hangt af van het project, maar gemiddeld duurt een websiteproject vanaf het 1ste gesprek tot de oplevering tussen de 4 weken en 8 weken. 

Uiteraard kunnen wij ook sneller werken als het gaat om een spoedklus.

Uiteraard willen we jou blijven ondersteunen bij jouw nieuwe WordPress website. Hiervoor hebben wij onze WordPress onderhoudspakketten samengesteld. 

Allereerst adviseren we jou om op je gevoel af te gaan. Dit is vaak de beste graadmeter.

Als 2de raden wij aan om niet alleen naar de prijs te kijken, in de WordPress industrie zitten veel “hobbyisten” met de juiste bedoelingen, maar deze sluiten wellicht minder aan bij jouw wensen en visie.

Als laatste willen we jou meegeven om ook zelf betrokken te zijn bij het project. Hoe meer communicatie hoe beter het eindresultaat wordt.

Deze vraag hebben wij eerder proberen te beantwoorden op deze pagina.

Maar als je een WordPress website wilt laten maken dan wil je natuurlijk weten wat de kosten hiervan zijn. 

Je kunt een WordPress website al laten maken voor €300 maar ook voor €30.000. 

In welke categorie jij valt hangt af van je eigen budget, je wensen en de functionaliteiten die je wilt op de website.