Need for WordPress Speed

WordPress Website Sneller Maken

Wij versnellen jouw site en zorgen dat hij onder de 2 seconden laadtijd komt.

Wil jij jouw WordPress website versnellen?

WordPress is een geweldig platform. Maar er kleven ook een aantal minpuntjes aan.

1 daarvan is de snelheid van WordPress. Out-of-the-box is de snelheid prima in orde. Maar door plugins, afbeeldingen en (gebruikers) fouten kan de klad er al snel inkomen. 

En dit terwijl Google ook vindt dat website’s snel moeten zijn. Ze hebben er zelfs een belangrijke rankingfactor van gemaakt. 

WordPress snelheid kan jouw pagina doen stijgen, bezoekers ervaren meer gebruiksgemak en je kan zelfs meer omzet genereren. 

Wij kunnen jou helpen om richting de magische grens van 2 seconden laadtijd te gaan. 

Wat doen wij extra

Je WordPress website sneller maken kan je op veel manieren bereiken. Je kunt je hosting upgraden, minder informatie tonen of je website optimaliseren. Wij zijn vooral van het optimaliseren. En wij doen heel veel om dit voor jou goed te krijgen. In 90% van alle gevallen komen wij dicht in de buurt van de magische 2 seconden die Google heeft aangegeven als snelheidsindicator. 

WordPress Website Sneller Maken 1

Afbeeldingoptimalisatie

Afbeeldingen zijn de nummer 1 als het gaat om het in beslag nemen van overbodige ruimte op een website. Met optimalisatie kan een afbeeldingen wel 10x kleiner worden zonder kwaliteitsverlies

WordPress Website Sneller Maken 2

Caching

Met caching zorg je ervoor dat de code van je site wordt gecomprimeerd en op de beste manier wordt afgeleverd aan de gebruiker. Zo bespaar je veel overbodige data. 

WordPress Website Sneller Maken 3

Serverreactie versnellen

TTFB is 1 van de moeilijkste dingen om te optimaliseren. Maar wij doen ons uiterste best om de serverreactie te versnellen. Zelfs als dit betekent dat we jou helpen naar een snellere hosting. 

WordPress Website Sneller Maken 4

CDN management

Een CDN (content delivery System) levert jouw site wereldwijd razensnel af. Er zal geen verschil zitten tussen een bezoeker uit Amsterdam of New York. Beide krijgen jouw site in luttele seconden te zien.

Waarom werkt dit voor jou?

Je WordPress website sneller maken is lastig want het hangt van veel verschillende factoren af. Maar de WPsupporters doen hun uiterste best om jou website te versnellen.

Wij gaan jouw website doorgronden en zoeken de knelpunten waardoor je WordPress website niet snel is. Dit kost veel tijd en energie en gaat vaak de kennis van een gemiddelde WordPress gebruiker te boven.

En waarom zou je dit zelf doen? De WPsupporters doen dit vrijwel wekelijks en kennen de “shortcuts” om jouw site een boost te geven.

Zo kan jij en jouw bezoekers al snel genieten van een geoptimaliseerde site die op rolletjes loopt. 

Hoe werkt het?

Jouw WordPress website sneller maken doen wij vanaf ons Prestatiepakket.

(Wil je eenmalig je website versnellen neem dan ook contact met ons op.)

Na de betaling kan jij je inloggegevens versturen van je website en hosting. Wij analyseren jouw site en gaan in gesprek over hoe wij de site zullen versnellen.

Binnen 1 week is jouw site volledig in ons beheer en profiteer je van een geoptimaliseerde site. 

Uiteraard laten wij de resultaten zien van voor en na onze werkzaamheden:

Voor

WordPress Website Sneller Maken 5

Na:

WordPress Website Sneller Maken 6

Twijfel je nog? Ga in gesprek met een supporter.

Wat zeggen anderen over onze WordPress Snelheid Optimalisatie

Veel gestelde vragen over WordPress versnellen

Allereerst kijken wij naar de knelpunten waardoor de website traag laadt. Dit kan heel veel verschillende oorzaken hebben.

Na ons eerste onderzoek hebben wij een goed idee hoe we een website kunnen versnellen.

Soms komt het voor dat wij de klant aanraden om van hostingmaatschappij te wisselen als daar het knelpunt ligt.

Verder zullen wij de pagina’s optimaliseren, afbeeldingen verkleinen, caching toepassing, overbodige scripts filteren om zo het snelste resultaat voor jouw WordPress website te krijgen.

Omdat wij vaak behoorlijk wat uren kwijt zijn aan het versnellen van een WordPress website doen wij dit pas vanaf ons prestatiepakket wat start bij €147,- per maand.

Wij zijn ook van mening dat de snelheid van een website constant gemonitord moet worden. Daarom bieden wij dit ook in ons maandelijks pakket.

Onze mening is dat snelheid 1 van de belangrijkste peilers op het internet is. En het hierdoor constant gemonitord en behouden zou moeten worden.

1 verkeerde plugin kan bijvoorbeeld al roet in het eten gooien.

Desalniettemin willen wij natuurlijk graag met jou meedenken. Neem daarom contact met ons op als je een prijsschatting wilt weten hoeveel het kost om jouw WordPress website te versneller.

Hoe nu verder

Wil jij jouw WordPress website sneller maken? Dan vindt je in Nederland geen betere optie als de WPsupporters.

Met ons Prestatie pakket maken wij jouw site sneller dan het licht!

Mocht je vragen hebben over onze service of wil je gepast advies over WordPress snelheid dan beantwoorden wij die met alle liefde zo snel mogelijk.

Wij zijn jouw grootste fan!