Need for WordPress Speed

WordPress Website Sneller Maken

Wij versnellen jouw site en zorgen dat hij onder de 2 seconden laadtijd komt.

Wil jij jouw WordPress website versnellen?

WordPress is een geweldig platform. Maar er kleven ook een aantal minpuntjes aan.

1 daarvan is de snelheid van WordPress. Out-of-the-box is de snelheid prima in orde. Maar door plugins, afbeeldingen en (gebruikers) fouten kan de klad er al snel inkomen. 

En dit terwijl Google ook vindt dat website’s snel moeten zijn. Ze hebben er zelfs een belangrijke rankingfactor van gemaakt. 

WordPress snelheid kan jouw pagina doen stijgen, bezoekers ervaren meer gebruiksgemak en je kan zelfs meer omzet genereren. 

Wij kunnen jou helpen om richting de magische grens van 2 seconden laadtijd te gaan. 

Wat doen wij extra

WordPress snelheid kan je op veel manieren bereiken. Je kunt je hosting upgraden, minder informatie tonen of je website optimaliseren. Wij zijn vooral van het optimaliseren. En wij doen heel veel om dit voor jou goed te krijgen. In 90% van alle gevallen komen wij dicht in de buurt van de magische 2 seconden die Google heeft aangegeven als snelheidsindicator. 

Afbeeldingoptimalisatie

Afbeeldingen zijn de nummer 1 als het gaat om het in beslag nemen van overbodige ruimte op een website. Met optimalisatie kan een afbeeldingen wel 10x kleiner worden zonder kwaliteitsverlies

Caching

Met caching zorg je ervoor dat de code van je site wordt gecomprimeerd en op de beste manier wordt afgeleverd aan de gebruiker. Zo bespaar je veel overbodige data. 

Serverreactie versnellen

TTFB is 1 van de moeilijkste dingen om te optimaliseren. Maar wij doen ons uiterste best om de serverreactie te versnellen. Zelfs als dit betekent dat we jou helpen naar een snellere hosting. 

CDN management

Een CDN (content delivery System) levert jouw site wereldwijd razensnel af. Er zal geen verschil zitten tussen een bezoeker uit Amsterdam of New York. Beide krijgen jouw site in luttele seconden te zien.

Waarom werkt dit voor jou?

Snelheid is lastig, misschien wel moeilijk om te optimaliseren. Het hangt namelijk van veel verschillende factoren af. 

Om dit allemaal te doorgronden kost veel tijd en energie. En waarom zou je dit zelf doen? De WPsupporters doen dit vrijwel wekelijks en kennen de “shortcuts” om jouw site een boost te geven.

Zo kan jij en jouw bezoekers al snel genieten van een geoptimaliseerde site die op rolletjes loopt. 

Hoe werkt het?

Snelheidsoptimalistie doen wij vanaf ons Prestatiepakket.

Na de betaling kan jij je inloggegevens versturen van je website en hosting. Wij analyseren jouw site en gaan in gesprek over hoe wij de site zullen versnellen.

Binnen 1 week is jouw site volledig in ons beheer en profiteer je van een geoptimaliseerde site. 

Uiteraard laten wij de resultaten zien van voor en na onze werkzaamheden:

Voor

Na:

Twijfel je nog? Ga in gesprek met een supporter.

Wat zeggen anderen over onze services?

Ria
Ria
Geverifieerde klant
Lees verder
"Ik ben geen ster in WordPress maar mijn website is wel heel erg belangrijk voor mijn bedrijf. WP Supporters heeft mij tot nu toe altijd erg snel en goed geholpen. En ik kan niet anders dan hen een dikke 10 geven"
Ronald
Ronald
Geverifieerde klant
Lees verder
Als architect is mijn website een belangrijk marketingkanaal. Afgelopen April was mijn website 2 weken offline en dit gaf erg veel stress. De slapeloze nachten wil ik nooit meer meemaken, WP Supporters is dan echt een uitkomst.
Leona
Leona
Geverifieerde klant
Lees verder
"Ik dacht dat WordPress vrij makkelijk was. Totdat er tijdens het onderhoud iets mis ging en ik niet meer wist wat ik moest doen. Gelukkig heb ik WP supporters gevonden die mij helpen de website te onderhouden"
Adriaan
Adriaan
Geverifieerde klant
Lees verder
"De WP Supporters hebben mijn verwachtingen op elk niveau overtroffen. Ze waren responsief en briljant. Ze verviervoudigen het werk van een fulltime medewerker. "
Maartje
Maartje
Geverifieerde klant
Lees verder
Ik maak nu al meer als 6 maanden gebruik van WP Supporters en ze helpen mij altijd erg goed. Als ik iets wil aanpassen aan mijn website dan is dat altijd de zelfde dag geregeld.
Martijn
Martijn
Geverifieerde klant
Lees verder
WP Supporters zijn erg bekwaam in hun werk. Ze reageren snel op onze tickets en lossen problemen snel op. Een prima service waar wij graag voor willen betalen.

Hoe nu verder

Wil jij jouw WordPress website sneller maken? Dan vindt je in Nederland geen betere optie als de WPsupporters.

Met ons Prestatie pakket maken wij jouw site sneller dan het licht!

Mocht je vragen hebben over onze service of wil je gepast advies over WordPress snelheid dan beantwoorden wij die met alle liefde zo snel mogelijk.

Wij zijn jouw grootste fan!

× Whatsapp met een expert